Uddannelser på alle niveauer af NLP

Vi udbyder i NLP Aalborg både korte kurser og fuldt certificerede uddannelser i NLP - på alle niveauer - fra 3 dage til 3 års uddannelse.

Du kan tage 

Vi udbyder desuden Master Classes med specialisering i fx stress, skyggesider mm., samt NLP (og Enneagram) Trainer uddannelse og det højeste niveau af Coach uddannelse som ICTA certificeret Coach.

Coaching, ledelse og selvledelse

Ønsker du at realisere din drøm om at blive coach, eller vil du styrke dine ledelsesmæssige kompetencer og vil du samtidig opnå større grad af selvledelse - personlig udvikling, er NLP det helt rette valg.

Mindfulness, Enneagrammet og personlig udvikling

På alle vores NLP uddannelser bliver du introduceret til både Mindfulness og Enneagrammet.

 • NLP er meget effektivt i forhold til både professionelle og private relationer, hvor du ønsker at styrke din evne til at kommunike, lede, coache, formidle, sælge eller på anden vis øve positiv indflydelse på- eller assistere andre i bred forstand
 • NLP er altid med omdrejningspunkt i dig selv - dine mål, dine positive forandringer, din styrkede evne til at lede dig selv (reaktioner, tanker, følelser og handlinger) samt stor grad af personlig udvikling

Se desuden vores store udbud af Enneagramuddannelser på vores anden webside:

Certificering og akkrediteringer

NLP er dit sikre valg i en branche med mange forskelligartede udbydere.

Vi er godkendte af Dansk NLP Forening og akkrediterede på højeste niveau indenfor ICTA (International Coach og Trainer Association).

 

 

 

 

NLP uddannelse består grundlæggende af 3 niveauer.

 1. NLP Practitioner
 2. NLP Master Practitioner
 3. NLP Trainer (Professionel formidler) - eller ICTA certificeret Master Coach (Professionel Coach)

På vores Practitioner og Master uddannelser kan du opnå certificering og titel i henhold til dit ønske og fokus. Du kan dermed lade dig certificere med fokus på fx:

 • Business (arbejdsmæssig vinkel)
 • Coaching (reel certificeret coachuddannelse)
 • Ledelse
 • HR
 • Salg
 • Service
 • Mindfulness

Allerede efter niveau 1 har du tilstrækkeligt med uddannelse, træning og redskaber til at arbejde som Coach.

På niveau 3 - Trainer eller Master Coach - vælger du selv, hvilke uddannelser, kompetencer og specialer, du vil supplere din NLP Master med. Vi anbefaler vores Enneagramuddannelser og vores NLP Master Classes, som er forhåndsgodkendte og dermed kvalificerer dig til certificering på højeste niveau.

kurser

Er for dig, der vil "snuse" lidt til de omfattende og effektive redskaber NLP tilbyder. Du kan derfor vælge at deltage på det eller de første par moduler på vores NLP Practitioner uddannelser, hvilket er kurser i kommunikation og coaching.

Master Classes

Er for dig, der vil specialiser dig indenfor særlige områder - både for dig selv og som professionelle coaching kompetencer. Vi har fx NLP & Stress samt Skyggesider på programmet.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks.


Tilmeld 

Kontakt

NLP Aalborg

Maren Turis Gade 2, 2. Sal

DK-9000 Aalborg

+45 98 10 16 77

+45 20 41 16 77

info@nlpaalborg.dk

 

 

 

 

   

 

© 2024 NLP Aalborg. All rights reserved