Hvad er NLP? Få svaret på gratis foredrag hos NLP Aalborg

NLP er effektive kommunikations- og forandringsredskaber

NLP er for dig, der ønsker at skabe forandringer i dit privatliv, dit arbejdsliv, karrieren eller din virksomhed, og søger effektive redskaber, som du kan bruge fra første færd!

NLP er helt praktiske redskaber, som er skabt af eksperter på forskellige områder og samlet "under én hat". NLP er med andre ord et godt mix af teori, redskaber, øvelser og træning, du kan anvende allerede fra første kursusdag. Men NLP er meget mere end blot en samling teknikker. Det er også en måde at tænke på, en sindsstilstand baseret på nysgerrighed, udforskning og leg.

Du kan under de forskellige punkter vedr. NLP læse meget mere om, hvad NLP er, og hvad du kan bruge det til.

Desuden finder du en beskrivelse af vores kortere kurser og længere uddannelser, samt hvilke muligheder du har for at skræddersy den uddannelse, du ønsker - med de certificeringer du ønsker.

 

NLP Aalborg Erhverv

NLP er excellente kommunikations og forandringsredskaber. Vi har stor erfaring med anvendelse af NLP i virksomheder, organisationer og til teams i bred forstand.

Søger du assistance til at øge trivsel, styrke kommunikation og samarbejde, reducere stress og konflikter mm på arbejdspladsen?

Vi har et specifikt menupunkt her på websiden, hvor du finder beskrivelser af vores mange tilbud til erhvervslivet i bred forstand.

  • Vi tilbyder kurser og helt skræddersyede forløb
  • Vi tilbyder desuden HR assistance indenfor fx rekruttering, coaching (ledelse/medarbejdere) og meget mere indenfor området

Vores ydelser i NLP Aalborg Erhverv dækker såvel NLP, Enneagrammet som diverse andre redskaber og konsulentydelser.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks.


Tilmeld 

Kontakt

NLP Aalborg

Maren Turis Gade 2, 2. Sal

DK-9000 Aalborg

+45 98 10 16 77

+45 20 41 16 77

info@nlpaalborg.dk

 

 

 

 

   

 

© 2024 NLP Aalborg. All rights reserved