Søg

Morten Gelbek

HOV!

Du landede på en af vores snart kommende sider...

 

NLP Aalborg & Enneagraminstituttet ved Morten Gelbek er i rivende udvikling, og vi er bla. igang med at trimme og forbedre vores website.

Lige denne webside har desværre ikke noget indhold endnu, men kig endelig rundt på websitet, hvor du finder det meste af vores udbud og information.

 

Vi bruger den ufrivillige Corona-pause meget konstruktivt:

  • Vi forbedrer og udvikler websider, materiale, Power Point præsentationer
  • Vi er i disse dage (slut februar) desuden ved at flytte ind i helt nye og lækre lokaler (bare rolig; samme adresse i centrum af Aalborg, bare en etage tættere på jorden) - med dobbelt så meget plads, en ekstra sal og helt nyistandsatte lokaler
  • Vi er netop igang med lancering af vores spritnye erhvervskoncept, hvor vi tilbyder både åbne og lukkede kurser/uddannelse samt diverse konsulentydelser - alt sammen med det formål at assistere erhvervslivet i Nordjylland - og hele Danmark - med at skabe mere trivsel, succes og effektivitet på arbejdspladserne

 

Når du er her, er det formentlig NLP, du er interesseret i?!

Så du vil nok alligevel lande på vores NLP Practitioner uddannelse, når du vil igang med at uddanne dig som coach, leder eller søger at styrke dine personlige ressourcer og blive en endnu bedre selvleder.

 

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til mig personligt, og jeg vil med glæde besvare alle dine spørgsmål eller sparre med dig om dine muligheder.

Mail: morten@nlpaalborg.dk

Tlf.: 20411677

Jeg håber at se dig på en af vores fantastiske uddannelser i NLP Aalborg & Enneagraminstituttet

Morten Gelbek

Indehaver, Master Coach & Master Trainer

 

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.