Søger du top professionel coachuddannelse som levevej

Er dine ambitioner helt I top, og ønsker du højeste niveau af coachuddannelse?

Med uddannelser hos NLP Aalborg kan du opnå coach-certificering på højeste - 3. niveau.

 1. NLP Practitioner
 2. NLP Master Practitioner
 3. ICTA certificeret Master Coach (Professionel Coach)

Uddannelsen bygger således i udgangspunktet på, at du har gennemført niveau 1 og 2 (NLP Practitioner og Master Practitioner).

Indhold og opbygning

En af årsagerne til, vi har valgt at være tilknyttet ICTA (International Coach and Trainer Association), er, at det er en meget fleksibel og åben organisation, som har til formål at uddanne og certificere indenfor coaching og formidling.

Du kan derfor i princippet selv vælge, hvilke uddannelser, du bygger din certificering på. Uddannelser og kurser, du tager, som du ønsker skal indgå i din uddannelse og certificering skal dog enten være hos akkrediteret institut (som NLP Aalborg & Enneagraminstituttet), eller skal godkendes af akkrediteret Master Trainer (som Morten Gelbek).

Alle vores kurser og uddannelser i NLP Aalborg & Enneagraminstituttet er forhåndsgodkendte idet vi er akkrediteret institut, ligesom indehaver og ledende Trainer Morten Gelbek er akkrediteret Master Trainer.

Mere end ét redskab - en teori

Som alle seriøse langvarige coachuddannelser, skal din uddannelse til til ICTA certificeret Master Coach indeholde mere end blot en tilgang, et redskab, en teori.

Tager du, som vi anbefaler, NLP (Practitioner og Master) som din grundlæggende uddannelse, vil du herudover skulle tage andre uddannelser for at opnå både indsigt i andre tilgange og for at samle tilstrækkeligt med uddannelseslektioner for certificering. 

Du har muligvis allerede taget andre kurser eller uddannelse indenfor coaching, terapi, psykologi eller lignende. Eller du har særlige specifikke ønsker til, hvad du vil supplere din NLP med. Disse vil tælle med i antal uddannelses-lektioner, forudsat de kan godkendes som tilstrækkeligt kvalitative og kompetenceskabende. (kontakt os ved spørsmål om dette).

Vi anbefaler, du supplerer din NLP uddannelse med Enneagrammet samt evt. tager nogle af vores Master Classes indenfor NLP/Enneagrammet, da disse dels er et fantastisk supplement til NLP og dels allerede er forhåndsgodkendte.

Et forslag til opbygning

 1. NLP Practitioner uddannelse (120 lektioner)
 2. NLP Master Practitioner uddannelse (120 lektioner)
 3. NLP Master Class - stress (24 lektioner)
 4. Enneagram Practitioner uddannelse (112 lektioner)
 5. Enneagram Master (64)

Dette forløb på i alt 440 lektioner vil udgøre tilstrækkeligt med uddannelses-lektioner for certificering, som ligger på 410.

Certificering

For at blive certificeret ICTA Master Coach skal du have i alt minimum 500 lektioners professionel træning/uddannelse i coaching og andre metoder af praktisk psykologi/terapi inklusiv:

 • Mindst 50 lektioner modtaget coaching/terapi (når du selv får coaching/terapi/psykologi sessioner)
 • Mindst 10 lektioner modtaget supervision på dit arbejde som coach/terapeut - givet at en professionel superviser, som er godkendt af akkrediteret institut/Master Trainer
 • Mindst 30 lektioner giver coaching til klienter, som du ikke kender på forhånd

 

Certificering i praksis

Når du har samlet tilstrækkeligt med såvel uddannelse/træning og praktisk erfaring (herunder egen-coaching/terapi), kontakter du os for individuel certificering. Dette foregår ved, at du enten medbringer en klient, som er indstillet på at deltage i en session hos os. På sessionen superviseres og evalueres du af vores kompetente Traniere og Master Trainer, som giver den endelige certificering ved bestået session. Alternativt kan du medbringe en videooptagelse af en session.

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål.

Du starter her

Alt starter med din uddannelse som NLP Coach Practitioner.

Mere behøver du egentlig ikke tage stilling til lige nu. Du får via og på uddannelsen svar på alle spørgsmål, råd og vejledning til dit videre forløb.

Har du allerede relevante kurser eller uddannelser, som du vil tage udgangspunkt i, kan du kontakte os for at høre om dine muligheder.

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks.


Tilmeld 

Kontakt

NLP Aalborg

Maren Turis Gade 2, 2. Sal

DK-9000 Aalborg

+45 98 10 16 77

+45 20 41 16 77

info@nlpaalborg.dk

 

 

 

 

   

 

© 2024 NLP Aalborg. All rights reserved