Søg

Tag NLP Master Classes hos NLP Aalborg

Vi udbyder løbende forskellige NLP Master Classes.

En Master Class er, som navnet antyder, et ekspert modul for dig, som vil udforske, træne og studere NLP, coaching og Enneagrammet på højeste niveau. Du får altså mulighed for at fordybe dig i et særligt område, og tilegne dig specifikke kompetencer. 

Du er kvalificeret til at deltage i NLP Master Classes, når du er certificeret NLP Practitioner.

Nogle af nedenstående Master Classes, er endnu ikke programsat men er i støbeskeen, og det er alene et spørgsmål om efterspørgsel, før de kommer på. Så har du ønske om at deltage på en af disse, hører vi meget gerne fra dig på info@nlpaalborg.dk eller 98101677.

 

NLP og Stress

Stress håndtering. Et modul, hvor du får træning og undervisning i at coache både dig selv og andre omkring stress.

Modulet indeholder en række faktuelle indsigter omkring båder årsager og reaktioner på stress.

Herudover vil du få træning i både håndtering, forebyggelse og behandling af stress. Du kan anvende redskaber og viden direkte både som coach og i din egen hverdag.

På dette 3 dages modul vil du få op imod 20 helt konkrete redskaber til at:

  • Håndtere stress
  • Forebygge stress
  • Behandle stress
  • Efterbehandle stress (på vej ud af stress)

Det vil give dig kompetencer til at hjælpe både dig selv og andre, da det bygger på de kompetencer, færdigheder og redskaber, du allerede har fra NLP'en.

Du får naturligvis også teori mm. så du ved, hvad du skal stille op i de forskellige stadier af stress, ligesom vi i særdeleshed vægter at behandle selve ÅRSAGEN TIL STRESS, så vi kan skabe de forandringer, der vil kunne forhindre stress i overhovedet at opstå!

Modulet er en Master Class, så du kan deltage, når du er uddannet minimum NLP Practitioner (eller hvis du er næsten igennem din uddannelse!).

Du vil få opgraderet dit certifikat, så det matcher dit niveau - NLP Practitioner eller NLP Master i stress - eller Stress coach, hvis du har eller får certificering som coach på din NLP uddannelse.

 (Har du ikke Coach certificering endnu, kan du henvende dig for at høre, hvordan du får opgraderet dit certifikat til NLP Coach Practitioner/Master også).


Oversigt NLP Master Classes 


Dato: 13. september 2021 - 15. september 2021
Tid: 9-16.00
Sted: NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 2., Aalborg
Pris: 4.995,- Inkl. frokost, ekskl. moms

3 dages modul, hvor du (som er NLP Practitioner) kan specialisere dig i stress. Det virker som sædvanligt både til dig selv og som coach - forebyggelse, håndtering og coaching til mennesker i stress eller på vej i stress. DU FÅR OPGRADERET DIT PRACTITIONER/MASTER CERTIFIKAT SOM STRESSCOACH!

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.