NLP og Stress

NLP Master Class

Beskrivelse

Et spændende special modul, hvor du får træning og undervisning i at håndtere både egen og andres stress. 

Du bliver trænet i rollen som coach og gennemgår desuden selv øvelser og processer i forhold til Stress, så du opnår kompetencer indenfor:

 • Forebyggelse
 • Håndtering
 • Coaching
 • Behandling

Modulet indeholder en række faktuelle indsigter omkring både årsager til og reaktioner på stress, og du kan anvende redskaber og viden direkte som coach og i din egen hverdag. 

På denne Master Class går vi bagom fænomenet stress, så vi arbejder i stor udstrækning med selv årsagen til, at stress kan opstå og udvikle sig til en sygdom. 

På denne Master Class vil vi benytte den viden, teori og de redskaber, vi allerede har fra NLP og vinkle dem i forhold til stress. Du får ligeledes en række nye redskaber.

Er du under uddannelse til NLP Practitioner, kan du også deltage, hvis du er langt nok til, at du kender de redskaber og teorier, vi anvender på Master Class'en. Spørg din Trainer. I så fald får du certificering i forbindelse med certificering på din NLP Practitioner uddannelse.

Forudsætning for deltagelse: Forudsætning for deltagelse er, at du er certificeret minimum NLP Practitioner (eller tilsvarende - kontakt os ved tvivl)

Målgruppe

Denne Master Class er for dig, der ønsker at udvide dine kompetencer yderligere i forhold til stressreduktion, - og som evt. skal håndtere og/eller forebygge andres - eller din egen - stress.

Du kan også selv være ramt af stress tidligere eller nu. Du kan være på vej op igen efter stressperiode. Du kan ønske at forebygge stress for dig selv og implementere en god work-life balance.

 

Du arbejder måske med:

 • HR, rekruttering, profilering mm
 • Ledelse
 • Coaching
 • Salg & Service
 • Formidling & undervisning
 • Teambuilding – teamledelse – team-sammensætning
 • Konfliktløsning
 • Pleje, omsorg eller relationer i bred forstand

 

Udbytte

Du vil lære, hvordan du kan anvende NLP teknikker i praksis, og få en dybdegående forståelse for, hvad stress er samt hvad stress skyldes psykologisk set.

Du får en række helt konkrete redskaber, du kan anvende på dig selv og andre.

Du får:

 • En ekstra værktøjskasse (med 15-20 nye redskaber) til at arbejde med NLP i forhold til stress
  • Forebyggelse
  • Håndtering
  • efterbehandling 
 • Hands-on træning i stresscoaching
 • Rammesætning og forudsætninger for at kunne tilbyde stresscoaching - hvornår og til hvem
 • Svært ved selv at forblive i stress, da du arbejder igennem alle redskaberne på modulet

Indhold

Du vil lære at benytte allerede kendte redskaber specifikt i relation til stress. Derfor er det en god ide, hvis du læser op på følgende emner fra din NLP uddannelse: Ankring, Metamodellen (spørgeteknik), Matching & Rapport, Strategier, Overbevisninger, Værdier og coaching/NLP guidning generelt.

Du vil modtage 15-20 konkrete NLP redskaber, som kan støtte en person i forebyggelse, håndtering og efterbehandling i forhold til stress. Nogle vil være kendte, som er vinklet mod stress, hvor andre er nye.

Du får en grundlæggende teori omkring stress med særligt fokus på den psykologiske årsag til stress.

Form

Modulet bygger på både teori og praksis. Herved får du implementeret såvel mindset som konkrete teknikker, og sikrer således effekt i dit liv – på jobbet som privat.

En typisk undervisningssession starter med et teoretisk oplæg om emnet samt den konkrete teknik, der anvendes. Herefter vil Traineren (underviser) vise et eksempel på, hvordan teknikken kan guides ved en coach-session i plenum. I mindre grupper prøver deltagerne selv at guide/coache hinanden. Til slut samles der op i plenum, hvor der drages læring af de personlige erfaringer.

Forudsætning for deltagelse

Der er en forudsætning, at du har NLP Practitioner uddannelse. Dette skyldes, at vi på modulet arbejder videre med de redskaber, du har lært på Practitioner uddannelsen (evt. Master).

Skulle du have kendskab til NLP redskaber ad anden vej - eller har du tilsvarende coachuddannelse, kan du muligvis få udbytte af deltagelse. Kontakt os direkte for at høre om dine muligheder. (info@nlpaalborg.dk / 98101677)

 

NLP Stress Coach - Stress Practitioner

Når du gennemfører denne Master Class, får du automatisk opgraderet dit certifikat og vil dermed opnå certificering som:

NLP Stress Practitioner, NLP Stress Coach Practitioner, NLP Stress Master, NLP Stress Master Practitioner - afhængigt af dine valgte og opnåede certificering på uddannelserne.


Oversigt NLP Master Classes 

NLP Master Class: NLP og Stress
Tid: 28. april 2025 - 30. april 2025 Kl. 9-16.00
Sted: NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 1., Aalborg
Pris: 8.000,- ex moms. 10% RABAT til privabetalende. Inkl. frokost og materialer.

3 dages modul, hvor du (som er NLP Practitioner) kan specialisere dig i stress. Det virker som sædvanligt både til dig selv og som coach - forebyggelse, håndtering og coaching til mennesker i stress eller på vej i stress. DU FÅR OPGRADERET DIT PRACTITIONER/MASTER CERTIFIKAT SOM STRESSCOACH!
Tilmeld dig her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks.


Tilmeld 

Kontakt

NLP Aalborg

Maren Turis Gade 2, 2. Sal

DK-9000 Aalborg

+45 98 10 16 77

+45 20 41 16 77

info@nlpaalborg.dk

 

 

 

 

   

 

© 2024 NLP Aalborg. All rights reserved