Søg

Kontakt erhverv

Vi er her for at hjælpe jer!

Vi står klar til at hjælpe jeres virksomhed til at tage skridtet til det næste niveau.

Kontakt Salgschef Malene Sondrup direkte på 30920694 eller via mail og få et uforpligtende tilbud på hvordan vi kan hjælpe netop jeres virksomhed.

Hvem er vi?

Morten Gelbek Andreasen

“Morten Gelbek Andreasen startede som leder og medindehaver som 22-årig, i restaurationsbranchen med 80+ medarbejdere. Morten etablerede i 2007 NLP Aalborg. Siden er Enneagraminstituttet kommet til, ligesom partnerskabet med Malene og Luise i NLP Aalborg Erhverv er sidste skud på stammen. Morten har højeste akkrediterede certificeringer indenfor NLP og Enneagrammet som ICTA Master Trainer og Master Coach samt Mindfulness instruktør. I sagens natur har han både fokus på, og passion for mennesker og udvikling i bred forstand. Han har gennem årene opnået en høj grad af erfaring og ekspertise. Hvad enten det handler om det enkelte menneske, teams eller virksomheder besidder han den nødvendige ekspertise og erfaring til at arbejde med udvikling”.


Malene Sondrup


”Malene har i NLP Aalborg regi været tovholder på den populære Enneagramcafe de seneste 5 år. Malene er uddannet leder med en HD i Organisation og Ledelse og er desuden NLP og Enneagram Master Coach. Malene har stor erhvervserfaring og kommer senest fra en større Dansk tele organisation, hvor hun har været Director. Malene har stor erfaring indenfor både drift, projektledelse og procesoptimering. Desuden har Malene stor erfaring med salg og kundeservice. Efter mange år som leder
skifter Malene nu lederkasketten ud med konsulentkasketteten og er klar til at dele ud af sin store viden inden for ledelse og udvikling”.

Luise Løt

”Luise Løt har siden 2014 været selvstændig, hvor NLP Aalborg samt Aalborg Kommune har været store faste kunder. Luises primære fokus er at skabe forandringer, dette både som underviser, coach og foredragsholder. Luise har bl.a. en life -og Business Coach uddannelse, derudover er hun ICTA certificeret Master Coach, NLP -og Enneagram Trainer. Luise har baggrund i den finansielle sektor, hvor hun gennem 18 år har rådgivet kunder samt været ansvarlig for salg på pensions og
investeringsområdet, samt været mentor for yngre rådgivere.”

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 1. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.