Bliv uddannet som stress coach her hos os | NLP Aalborg

Med en lille overbygning på din NLP uddannelse (Practitioner eller Master) kan du specialisere dig i stresscoaching.

Når du tager vores NLP uddannelser med coach certificering, kan du med en 3-dages Master Class i NLP & stress opnå alle de kompetencer, redskaber og teknikker, du skal bruge, når du ønsker at assistere andre i forhold til stress.

Det kan være i forbindelse med dit job, som professionel coach eller på fritidsniveau.

Ligeledes gennemgår du på Master Class selv alle redskaberne, og dermed vil du kunne lede dig selv langt bedre i forhold til at undgå stress.

Da vores Master Class er overbygning på din NLP uddannelse, har du allerede en række redskaber, teori og erfaring med forandringsarbejde og coaching. Dette er årsagen til, at du på kun 3 dage kan opnå færdigheder og kompetencer, så du bliver specialist i stress.

Stresscoach på 3 niveauer med NLP

NLP Coach på 3 niveauer

  • Læs mere om vores Coach uddannelser her

Du kan opnå certificering som

  • NLP Stress Coach Practitioner
  • NLP Stress Coach Master
  • ICTA certificeret Stress Master Coach

Disse titler knytter sig til dit niveau af uddannelse generelt. Overbygningen Master Class i NLP & Stress er det samme 3-dages modul, du tager. Minimum forudsætning for deltagelse og certificering er NLP Practitioner eller tilsvarende.

Sådan starter du din stresscoach uddannelse

NLP Practitioner - med coach certificering

Du starter med at tage vores NLP Practitioner uddannelse. Her lader du dig certificere som NLP Coach Practitioner. Derefter kan du tage Master Class i NLP & stress og opnå titel og certificering som NLP Stress Coach Practitioner.

Læs om og book din plads på vores NLP Practitioner uddannelse her

Har du allerede NLP Practitioner, NLP Master eller tilsvarende coach uddannelse kan du umiddelbart melde dig på Master Class i NLP & Stress.

Hvis det ikke specifikt er NLP du har som coach uddannelse, skal du kontakte os for at afstemme, om du har forudsætninger for at kunne deltage og få fuldt udbytte af vores stress modul.

Redskaber og tilgang

 

Redskaber til stress

Du vil få grundlæggende teori og primært en række stærke redskaber, så du kan assistere andre - og dig selv - i forhold til at:

  • Genkende stress
  • Forebygge stress
  • Behandle stress
  • Efterbehandle stress

Du får således redskaber til alle faser af et stressforløb, samt lærer at forebygge og efterbehandle med en række work-life balance coachingredskaber.

 

Stress er alarmberedskab

Hvorfor får mennesker stress?

Stress er sindets alarmberedskab. Når vi oplever pres eller opgaver og forpligtelser overstiger vores oplevelse af tid, kompetencer eller personlige ressourcer, kan vi havne i stress.

Det interessante er dog, at mennesker responderer meget forskelliget på disse omstændigheder. Nogle har høj tolerance, hvor andre er mere sårbare og reagerer tidligere.

Dette skyldes, at stress i virkeligheden ikke skabes "derude" i de ting, der sker omkring dig. Selvom vi bestemt ikke bifalder dårligt arbejdsmiljø, dårlig ledelse eller andet i den retning, vil du få indsigt i, hvordan stress i højere grad er dit eget sinds respons på det, der sker, end det, der reelt sker omkring dig.

Stress skyldes grundlæggende frygt. Hvis der ikke skabes frygt i sindet, hvorfor så gå i alarmberedskab?

En stor del af den frygt - og dermed stress, vi kan opleve, er dog ofte mere tænkt og forestillet, end at der reelt er fare på færde.

Når sindet skaber frygt og stress, sker det på baggrund af vores individuelle programmeringer og vores grundlæggende - ofte ubevidste - mindset.

Derfor arbejder vi i NLP Aalborg mere med årsagen til stress end med de ydre rammer, der umiddelbart kan opleves som årsagen til stress.

På den måde sikrer vi, at vi kommer til at stå meget stærkere i os selv, kan lede os selv igennem pressede perioder og håndtere de vilkår og forventinger, verden omkring byder os. Skulle vi få behov for at sige bedre fra, flytte os fra fx dårligt arbejdsmiljø osv., vil dette ligeledes komme fra os selv og vores evne til god selvledelse.

 

Kommende Master Classes i stress

NLP Master Class: NLP og Stress
Tid: 22. april 2024 - 24. april 2024 Kl. 9-16.00
Sted: NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 1., Aalborg
Pris: 7.500,- ex moms. 10% RABAT til privabetalende. Inkl. frokost og materialer.

3 dages modul, hvor du (som er NLP Practitioner) kan specialisere dig i stress. Det virker som sædvanligt både til dig selv og som coach - forebyggelse, håndtering og coaching til mennesker i stress eller på vej i stress. DU FÅR OPGRADERET DIT PRACTITIONER/MASTER CERTIFIKAT SOM STRESSCOACH!
Tilmeld dig her
NLP Master Class: NLP og Stress
Tid: 28. april 2025 - 30. april 2025 Kl. 9-16.00
Sted: NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 1., Aalborg
Pris: 7.500,- ex moms. 10% RABAT til privabetalende. Inkl. frokost og materialer.

3 dages modul, hvor du (som er NLP Practitioner) kan specialisere dig i stress. Det virker som sædvanligt både til dig selv og som coach - forebyggelse, håndtering og coaching til mennesker i stress eller på vej i stress. DU FÅR OPGRADERET DIT PRACTITIONER/MASTER CERTIFIKAT SOM STRESSCOACH!
Tilmeld dig her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks.


Tilmeld 

Kontakt

NLP Aalborg

Maren Turis Gade 2, 2. Sal

DK-9000 Aalborg

+45 98 10 16 77

+45 20 41 16 77

info@nlpaalborg.dk

 

 

 

 

   

 

© 2024 NLP Aalborg. All rights reserved