NLP lederuddannelse | Skab lederskab gennem NLP | Tilmeld her

NLP er ledelse - af dig selv og andre

Der findes et utalt af lederuddannelser. Der findes mange teorier, filosofier og fine redskaber.

Med NLP får du ikke alene teorier og gode ideer, du får reel "hands on" redskaber og helt praktisk træning i de væsentlige ting, der kræves af dig, når du vil styrke din evne til at lede andre mennesker.

På den måde sikrer du, at læringen bliver en integreret del af dig og den måde, du både tænker, agerer og reagerer på i din hverdag.

NLP og ledelse

Lederuddannelse

At arbejde med ledelse er en ongoing proces og uanset om du er ny eller garvet indenfor feltet, er det vigtig at få nye input og blive udfordret på de bestående vaner og rutiner.

Vores udgangspunkt er: Skal du arbejde med ledelse, skal du først og fremmest kunne lede dig selv. Med en efteruddannelse kan du udvide dine kompetencer yderligere og udvikle dig – både som leder, men også på det personlige plan.

Vi giver dig relevante ledelsesværktøjer, som også udvikler dine egne personlige kompetencer, så bliver du i stand til at løfte en bred vifte af ledelsesopgaver. På den måde skaber en lederuddannelse fra NLP Aalborg en sund sammenhæng mellem dig som privatperson og som leder.

Hos NLP Aalborg tilbyder vi kurser og uddannelser indenfor både NLP og Enneagrammet, som hver for sig er konkrete og effektive ledelsesredskaber. I kombination får du et solidt ledelsesfundament såvel som du får øgede indsigter i, hvorfor du arbejder som leder, som du gør. Og naturligvis: hvordan du  kan forbedre dine ledelseskompetencer og bruge de evner som du har, og blive den bedste lederudgave af dig selv!

Med lederuddannelsen får du teknikker til, hvordan du gennem effektiv og konstruktiv kommunikation vender problemer til positive udfordringer og uoverensstemmelser til tværfaglige fordele. Ud fra disse værktøjer lærer du, hvordan du skaber øget motivation, målopnåelse, afklaring, så du kan bygge arbejdsdagen op om gejst fra dine ansatte.

Med en lederuddannelse får du derfor værktøjer til at skabe din egen, positive ledelsesstil, som gennem personlig udvikling giver dig en stærk, ledende profil.

 

NLP Leder Practitioner

Er du en garvet leder, eller er rollen (forholdsvis) ny for dig - og ønsker du at styrke dig i din egenskab som leder, er vores NLP Practitioner forløb et oplagt valg. Her har du mulighed for at fordybe dig – og arbejde intensivt med din lederrolle. Du får konkrete, effektive kommunikation- og ledelsesværktøjer, som du kan bruge fra dag ét.

Se hele vores NLP Practitioner uddannelseskatalog.

Hvilken type lederuddannelse skal du vælge

Overvejelser, du kan gøre dig

Hos NLP Aalborg kan du få uddannelser indenfor coaching, ledelse og personligt lederskab. Her lærer du praktiske redskaber, der kan omsættes til din helt egen lederstil eller personlige vigør, så du opnår de bedste resultater på arbejdet og i privatlivet.

Hvis du går med ønsker om at blive coach - enten i selvstændig virksomhed eller via dit job - så er NLP Coach Practitioner et oplagt valg for dig. Her får du effektive redskaber, der centrerer sig om personlige udvikling og selvledelse. På den måde lærer du dine egne kompetencer at kende og udforsker, hvordan du bedst mulig drager nytte af dine styrker.

Alt starter hos dig selv, og ved at arbejde med personlig afklaring, kan du blive den bedste udgave af dig i alle sociale henseender: Ledelse, salg, coaching eller gennem private relationer.

Hvis du brænder for at guide andre, kan du også tage NLP Coach Masteruddannelsen. Hvis du allerede er certificeret NLP Practitioner, er du kvalificeret til at deltage i denne uddannelse. Her får du mulighed for at gå i dybden med coaching, ved at udforske, træne og studere de specifikke metoder og teknikker indenfor feltet. Uddannelsen består af undervisningsdeltagelse, øve-sessioner og et såkaldt modelling-projekt, hvor du lærer at arbejde praktisk med de indlærte metoder.

Ønsker du at have coaching som din levevej, vil en af vores mange certificeringer indenfor videregående uddannelser gavne din profil. Du kan også afprøve uddannelsen indenfor Enneagram Master Coach, som er det næste skridt for dig, der er certificeret NLP Practitioner. Med en af vores mange certificeringer kan du selv sammensætte din overbygning, så du lærer teknikker, der er tilpasset dig og dine behov.

Du kan få certificeringer indenfor blandt andet Business Trainer, Professionel ICTA eller ICTA Master Coach. Du har mulighed for at vælge både den eller de vinkler, der giver dig den stærkeste profil.

Sørg for at vælge netop der hold, der passer bedst til dig og din hverdag. Hos NLP har vi stor forståelse for det individuelle liv, og derfor kan du sagtens gennemføre en NLP uddannelsen, selvom du har et fuldtidsjob.

 

Udbytte

 

Vigtige lederkompetencer

Ledelse handler altid om mennesker og relationer. Men vores NLP uddannelser vil du opnå stærke kompetencer og konkrete redskaber i forhold til, hvordan du i endnu højere grad kan:

 • Skabe og fastholde gode relationer med gensidig respekt og tillid
 • Støtte medarbejderne i evnen til at lede sig selv mere effektivt
 • Tilgå medarbejderne med coachende og konstruktive spørgsmål
 • Skabe og fastholde motivation
 • Styrke dine kommunikative evner
 • Håndtere udfordringer, konflikter og forhandlinger
 • Sætte mål, skabe visioner og sikre opnåelsen af disse
 • Etablere og integrere en positiv kultur på arbejdspladsen
 • Gennemføre konstruktive MUS og håndtere "den svære samtale"
 • Lede dig selv endnu bedre, så du går forrest og er en god rollemodel (alt starter med dig selv)
 • Opnå afklaring i dit eget liv, så du når egne mål, fastholder egen motivation og sikrer, du lever efter og agerer i henhold til dine værdier
Sådan starter du din NLP lederuddannelse

 

Sådan starter du din uddannelse

Du starter med at tage vores NLP Practitioner uddannelse. Her lader du dig certificere som NLP Leder Practitioner. Herefter kan du bygge Master og siden Trainer uddannelse ovenpå, hvis du ønsker at dygtiggøre dig yderligere.

"Hvis du tror du er færdiguddannet som leder, er du nok mere færdig end uddannet"

Læs om og book din plads på vores NLP Practitioner uddannelse her

Lederuddannelse på 3 niveauer

Lær at mestre ledelse i praksis

I NLP Aalborg udbyder vi NLP uddannelser på alle niveauer. Det betyder, at du kan tage dine ledelsesmæssige kompetencer og færdigheder hele vejen til tops.

Du kan opnå certificering som

 • NLP Leder Practitioner
 • NLP Leder Master
 • NLP Business Trainer

Du får allerede med NLP Leder Practitioner uddannelsen en så omfattende lederuddannelse, at du med garanti vil opleve en markant styrkelse af dig som person og dine lederfærdigheder - umiddelbart i din hverdag og faktisk allerede efter første modul.

På Master niveau tager du dine kompetencer til endnu højrere niveauer. Ligeledes vil du få flere og nye redskaber til fx Konfliktløsning, forhandling, præsentationsteknik/formidling. Du vil bla. også udarbejde et projekt med fokus på de specifikke kompetencer og færdigheder, du søger at udvikle. Samtidig vil du give din egen selvledelse endnu et stort boost.

Efter Master kan du tage vores NLP Business Trainer uddannelse, hvor du tager dine færdigheder og kompetencer til et særdeles professionelt niveau. En NLP Business Trainer er en excellent leder, selvleder og formidler, og du vil mestre alle NLP's teknikker og færdigheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks.


Tilmeld 

Kontakt

NLP Aalborg

Maren Turis Gade 2, 2. Sal

DK-9000 Aalborg

+45 98 10 16 77

+45 20 41 16 77

info@nlpaalborg.dk

 

 

 

 

   

 

© 2024 NLP Aalborg. All rights reserved