Bliv klogere på NLP certificeringer her | NLP Aalborg

Seriøsitet og professionalisme

Hos NLP Aalborg har vi stort fokus på at være din seriøse og professionelle udbyder af kurser og uddannelser. 

Derfor har vi valgt at samarbejde med NLP Foreningen i Danmark, som er de danske garanter for, vi som udbydere efterlever de krav som foreningerne opstiller for NLP uddannelser.

Som samarbejdspartner i forhold til certificeringer indenfor videregående NLP, coach- og Traineruddannelser har vi valgt ICTA (Internationel Coach & Trainer association)  

Vi har valgt denne samarbejdspartner i forhold til certificeringer, idet de arbejder ud fra den filosofi, at man som kursist ikke nødvendigvis behøver at have taget helt specifikke uddannelser fra specifikke udbydere, for at disse tæller med som gyldige uddannelser for at opnå en certificering.

ICTA vurderer i forhold til relevans af de uddannelser du som kursist har med dig, for at opnå certificeringen. Så det betyder, at du f.eks. ikke behøver at have taget din NLP Practitioner og NLP Master Practitioner hos NLP Aalborg, hvis du ønsker at uddanne dig til ICTA Certificeret NLP Trainer hos os.

Er du interesseret i at høre mere om de specifikke krav til forskellige certificeringer, er du velkommen til at kontakte os på 98101677 eller info@nlpaalborg.dk.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks.


Tilmeld 

Kontakt

NLP Aalborg

Maren Turis Gade 2, 2. Sal

DK-9000 Aalborg

+45 98 10 16 77

+45 20 41 16 77

info@nlpaalborg.dk

 

 

 

 

   

 

© 2024 NLP Aalborg. All rights reserved