Om NLP Aalborg

NLP Aalborg tilbyder akkrediterede og fuldt certificerede NLP Uddannelser, kortere NLP Kurser samt kurser og uddannelse i Enneagrammet. (ny Enneagram webside på vej... følg med her: www.enneagraminstituttet.dk 

NLP Aalborg formidler NLP og Enneagrammet i tidens ånd med respekt for de værdier, krav og behov, vi møder både på jobbet og privat.

Indehaver er NLP og Enneagram Master Trainer Morten Gelbek Andreasen. der også er ledende træner på kurser og uddannelser i NLP og Enneagrammet.

Desuden er NLP Aalborg så priviligeret at have en række særdeles kompetente ICTA certificerede NLP Trainere tilknyttet, som varetager en del af undervisningen på vores NLP uddannelser og vores Enneagramkurser.

NLP Aalborg er et levende hus, hvor alle - såvel kursister som medarbejdere - målrettet arbejder med udvikling af sig selv og hinanden. Her taler vi om samt deler alt fra konkrete projekter, højtflyvende tanker og vilde planer til hyggesnak om oplevelser, erfaringer og succeser. 

NLP Aalborg etablerede sig som selvstændig virksomhed i Aalborg 2007.

 

 

Som en ubrudt livslinje – enkelt og elegant

NLP Aalborgs logo er nøje udvalgt! Logoet tager udgangspunkt i det japanske tegn og begreb, Enso, der betyder åben cirkel og som på en enkel og elegant måde symboliserer lethed, styrke, elegance, æstetik samtidig med at det udtrykker nuet.

Grafisk hænger Enso sammen med den Zenbuddhistiske måde at male tegn på, hvor pensel og person sammen arbejder på at finde ind til det øjeblik, hvor krop og sindet – fuldstændig forløst fra gamle mønstre – frit lader krop og ånd forene sig med en udtryksfuld, ubrudt og absolut harmonisk cirkelbevægelse.

Kun en person, der er mentalt og spirituelt hel, kan tegne en fuldstændig perfekt Enso – og mange kunstnere øver sig hver eneste dag hele livet på at opnå den fuldkomne Enso. 

NLP Aalborg ønsker med sit logo at udtrykke det enkelte individs såvel evne som vilje til at udvikle færdigheder på baggrund af helhedstænkning, øvelser og åbenhed – og dermed være i stand til at opnå et liv i balance.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks.


Tilmeld 

Kontakt

NLP Aalborg

Maren Turis Gade 2, 2. Sal

DK-9000 Aalborg

+45 98 10 16 77

+45 20 41 16 77

info@nlpaalborg.dk

 

 

 

 

   

 

© 2024 NLP Aalborg. All rights reserved