Om NLP Aalborg - Hvem er vi, og hvad vi kan gøre for dig

Professionel og seriøs - og så elsker vi at arbejde med mennesker!

NLP Aalborg udbyder kurser og uddannelser i NLP og Enneagrammet på grund- og videregående niveau. Derudover tilbyder vi coaching, træning og konsulentydelser - både til private og virksomheder.

Vores mission og målsætning er at assistere mennesker med at skabe positive forandringer i deres eget og andres liv, og dermed gøre det muligt for dem at vælge mere kvalitative mål og muligheder.

Filosofien i virksomheden bygger på, at livet handler om at få øje på de muligheder, man har, og derefter handle efter dem. Vi vælger at have fokus på det, der støtter vores liv og drømme frem for det, som ikke gør det. 

Vi er eksperter i det, vi laver, og du vil møde i et hus fuld af liv, passion og kompetence.

Vi elsker at arbejde med mennesker, der har besluttet sig for at videreudvikle sig og gå efter deres mål. Selvom vi ofte oplever, at målet flytter sig, og at fokus ændres, efterhånden som den enkelte kursist får øje på andre og nye muligheder, ved vi, at det er i forandringen, mulighederne opstår. Og det er netop det, der er så fantastisk med NLP og Enneagrammet.

Har du lyst til at vide mere om NLP Aalborg, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Mail: info@nlpaalborg.dk - tlf. 98101677.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks.


Tilmeld 

Kontakt

NLP Aalborg

Maren Turis Gade 2, 2. Sal

DK-9000 Aalborg

+45 98 10 16 77

+45 20 41 16 77

info@nlpaalborg.dk

 

 

 

 

   

 

© 2024 NLP Aalborg. All rights reserved