NLP kurser | Se vores udvalg af kurser her | NLP Aalborg

NLP Kommunikation...

...er for dig som ønsker at styrke din kommunikation og din evne til at skabe og fastholde god kontakt og påvirke andre mennesker på en positiv måde.

Vi tror på, at et miks af teori og praksis er den allerbedste måde at tilegne sig nye færdigheder. Derfor er kurset bygget op, så du både får en teoretisk gennemgang af redskaberne OG ikke mindst skal du selv prøve redskaberne af - på kurset.

Du lærer at aflæse, forstå og møde andre mennesker endnu bedre, og dermed skabe et solidt fundament for al god kommunikation.

 

Du får...

...konkrete og effektive redskaber til at styrke din kommunikation, din gennemslagskraft og dit personlige lederskab. Redskaber, du kan bruge direkte i dit liv og din hverdag. Og ikke mindst får du strategien til at realisere de mål, du sætter dig.

Samtidig får du en introduktion til, hvordan NLP virker, og kan bruges til at skabe forandringer og positiv udvikling.

 

Byg videre og opnå certificeret NLP uddannelse

Du får naturligvis også muligheden for at bygge videre på kurset, så du får en hel NLP Practitioner uddannelse, idet dette kursus udgør 1. modul på vores NLP Practitioner uddannelser.

Du kan også udbygge kurset til NLP Coaching, som består af modul 1+2 på NLP Practitioner.

 

 

Kommende hold

NLP Kommunikationskursus
Tid: 18. september 2023 - 20. september 2023 Kl. 9-16.00
Sted: NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 1. sal, 9000 Aalborg
Pris: 5.000,- ex moms. Inkl. frokost og materialer. (momsrabat til privatbetalende = 20%)

NLP Kommunikationskursus – 3 dage med undervisning og træning i at forbedre din evne til at komme stærkere igennem med dine budskaber, men også til at aflæse, forstå og møde andre langt bedre og dermed skabe fundamentet for al god kommunikation. Dette kursus er modul 1 af NLP Practitioner uddannelsen (hverdagshold).
Tilmeld dig her

Ofte stillede spørgsmål

Q: Hvordan kan NLP styrke min kommunikation?

A: NLP er nyttigt i virksomheder og i dit personlige liv. Med en NLP uddannelse kan dine budskaber nemlig blive stærkere og hørt. Derudover bliver du bedre til at aflæse og forstå andre mennesker. Du har desuden mulighed for at blive certificeret coach, hvis NLP skal være din levevej.

Q: Hvad lærer jeg på jeres kommunikationskursus?

A: På vores kommunikationskursus lærer du om konkrete og effektive redskaber til at styrke din kommunikation samt personlige lederskab. Du kan efterfølgende udbygge kurset til en NLP Coaching, hvis du ønsker mere viden om NLP.

Q: Hvad koster jeres kommunikationskursus?

A: Vores intensive kommunikationskursus koster 7,995,- inklusiv frokost og er eksklusiv moms. Hvis du ønsker at tage kurset over flere dage, så kan du med fordel overveje vores almindelige kursus, som har en varighed af tre dage. Vores tre-dages kursus koster 4,995,-. Det er ligeledes inklusiv frokost og eksklusiv moms.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks.


Tilmeld 

Kontakt

NLP Aalborg

Maren Turis Gade 2, 2. Sal

DK-9000 Aalborg

+45 98 10 16 77

info@nlpaalborg.dk

NLP Aalborg Erhverv

Maren Turis Gade 2, 2. Sal

DK-9000 Aalborg

+45 30 92 06 94

erhverv@nlpaalborg.dk

 

   

 

© 2023 NLP Aalborg. All rights reserved