Søg

Enneagrammet - Få uddannelse og visdom indenfor enneagramtyper


 

Flytning af webside om Enneagrammet er påbegyndt!

Vi er i færd med at lancere en helt ny og lækker webside, hvor alle vores Enneagram aktiviteter fremover vil være at finde.

www.enneagraminstituttet.dk vil du derfor allerede nu kunne finde beskrivelser mm. af vores mest akutelle og relevante kurser og uddannelser i Enneagrammet.

Følg disse links for at orientere dig om:

 

Tilmelding foregår pt fortsat her fra NLP Aalborgs webside.

 


 

Udnyt dine (og andres) ressourcer på bedste vis, bliv opmærksom på, hvad der motiverer netop dig, og skab bevidsthed om dine faldgruber og svage sider.

Typeværktøjet Enneagrammets 9 personlighedstyper giver et indblik i og forståelse for menneskers adfærdsmønstre og psykologiske natur, og er et fantastisk redskab både til personlig udvikling og til brug i jobmæssig sammenhæng til teamudvikling og teamsammensætning - og ikke mindst som ledelsesværktøj.

Udover de 9 Enneagramtyper rummer Enneagrammet mange andre elementer, så som "vinger", "ben" og undertyper (også kaldet instinkter), hvilket gør Enneagrammet til et både konkret, komplekst og særdeles dybdegående typeværktøj. 

Du kan under de forskellige punkter vedr. Enneagrammet læse meget mere om, hvad Enneagrammet er, og hvad du kan bruge det til.

Desuden finder du en beskrivelse af vores GrundkursusFoundation kursus og Enneagramuddannelser, samt hvilke muligheder du har for certificeringer som Practitioner, Master Practitioner, Leder, Coach og Trainer.

enneagram 

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.