Søg

Lær at spotte typen med et Enneagramkursus

Bliv bedre til at genkende typerne i Enneagrammet.

Tre dage med fokus på hvad der kendetegner den enkelte type, og hvordan man hurtigt sporer sig ind på hvilken type, man befinder sig overfor.

Hver type i Enneagrammet har talrige signaler, som viser typen: Måden man går på, kropsholdning, håndbevægelser osv. Men især den stemning, som vi fornemmer hos typerne, kan hjælpe os med at afdække den. Og den stemning aflæser vi især gennem personens øjne og mimik.

Vores evner til hurtigt at typebestemme et andet menneske vil vi træne gennem fotos, videoklip og øvelser i at stille enkelte, velvalgte spørgsmål.

For at kunne få et godt udbytte af kurset, er det en fordel, hvis du har lidt kendskab til Enneagrammet og de ni typer. Det kunne være fra Enneagrammet Grundkursus, Enneagram Foundation eller lignende. Har du blot dine kompetencer om Enneagrammet fra bøgerne, er du også velkommen.

Selvom denne Master Class ikke decideret indgår i vores uddannelser, tæller dage/lektioner med, hvis du fx samler Training i forhold til certificering som ICTA certificeret NLP/Enneagram Trainer eller Master Coach.

Underviser Gitte Hylby

Helt fra min tidlige ungdom har jeg haft en udtalt interesse for at finde svar på livets store spørgsmål: Hvad drejer livet sig om. Hvorfor er vi her? Hvad skal der, til for at blive lykkelig?

Fra jeg var 19 begyndte svarene at komme. Først i form af en 'ældre' mand på 42 med fuldskæg og slængkappe, som fortalte mig om østens tanker med reinkarnation og karma. Siden studerede jeg alverdens livsfilosofier og fik mange forskellige svar på mit oprindelige spørgsmål.

Fælles for alle de svar jeg fik var, at der findes en tilstand, som er anderledes end den, de fleste mennesker tumler rundt i til hverdag. En tilstand, hvor sindet er roligt, tilfreds og samtidig entusiastisk engageret i livet med glæde og kærlighed.

Vejen til denne tilstand er banet af talrige mennesker før mig. Enkelte af dem er blevet verdensberømte og har fået religioner og trossamfund opkaldt efter sig. Ved at følge nogle af de lærere, som kendte vejen, har jeg mere eller mindre aktivt stræbt efter et etablere denne tilstand i mig selv. Denne rejse har været den største forudsætning for mit ønske om at hjælpe andre, samt til at inspirere andre på deres vej.

Mine inspiratorer:

Kalu Rinpoche 1. & HH. Karmapa 16., Carlos Castaneda, J. Krishnamurti, Baryn Katie, Dannah Zohar, Eckhart Tolle, Et Kursus i Mirakler, Oneness University blandt mange andre.

Uddannelser og interessebeskæftigelser gennem livet bl.a.:

Sygeplejerske, NLP Master Træner, Tai Chi, Enneagram Master Træner, Rebirthing, Psykoterapi, Intuitiv maling, Coaching, Undervisning, Personaleudvikling, Spirituel vejleder, Oneness Blessing Giver, Udviklingskonsulent, mm.

 

 

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.