Søg

Uddan dig til NLP Master Practitioner hos NLP Aalborg

NLP Master Practitioner

At videreuddanne dig til NLP Master Practitioner er det oplagte og naturlige valg for dig, der har udannet dig som NLP Practitioner og ønsker at tage din NLP og dine personlige kompetencer til næste niveau. På Master uddannelsen arbejder vi endnu dybere ind i NLP'en: hvad virker - og og hvorfor virker det? Og hvad er forskellen, der gør forskellen.

På NLP Master Practitioner skal du, udover naturligvis at følge undervisningen og have øve-sessioner, også udarbejde et såkaldt modelling projekt. Projektet udarbejdes typisk sammen med en eller flere af dine medkursister, men kan også udarbejdes på egen hånd.

  • Se oversigten over vores NLP Master Practitioner uddannelser nederst på denne side.  

Certificeringsmuligheder på NLP Masterniveau

På vores NLP Master Practitioner har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige certificeringer:

  • NLP Master Practitioner
  • NLP Business Master Practitioner
  • NLP Leder Master Practitioner
  • NLP Coach Master Practitioner
  • NLP Stress Master Practitioner*
  • Individuel NLP Master Practitioner certificering** (fx HR, Salg, Idræt - det område, du anvender NLP på)

Uanset hvilket hold du vælger at følge, om det er hverdags eller weekendhold har du altså mulighed for at vælge én eller flere certificeringer. Læs mere om vores NLP certificeringer, muligheder og kriterier.

*NLP Stress Master Practitioner (Stress Master Coach) forudsætter, at du gennemfører NLP Master Class: NLP & Stress. 

** Spørg din Trainer, hvordan du opfylder kriterierne for individuel certificering.

Din certificering er afhængig af det emne, du har valgt at arbejde med i dit modelling projekt. 

 

Gratis Enneagramtest med profil

Fra 2018 modtager alle, som tager uddannelse i NLP Aalborg & Enneagraminstituttet en gratis iEQ9 Enneagramtest og medfølgende 20 siders skriftlig profil. Enneagramtest får du første gang, du tilmelder dig uddannelse i NLP Aalborg & Enneagraminstituttet. Den fås kun en gang og kan ikke overdrages til andre.


Rabat og pakkeløsninger

Cross over rabat

Har du valgt NLP uddannelse i NLP Aalborg og ønsker at supplere med Enneagram uddannelser - eller omvendt - giver vi HELE 20% rabat på det "modsatte" spor. Det samme gælder omvendt, hvis du har startet med Enneagramuddannelser.

Du få 20% Cross over rabat på din NLP Master Practitioner uddannelse, hvis du fx er certificeret Enneagram Master Practitioner ved NLP Aalborg/Enneagraminstituttet. Det samme gælder på Master niveau.

Supplement rabat

Er du "bare" nysgerrig på Enneagrammet, tilbyder vi introduktion til dette fantastiske redskab i form af HALV PRIS på Enneagrammet Grundkursus


NLP Master Practitioner - når det passer dig

Det kan være svært at finde tid i en travl hverdag til at videreuddanne sig - især, hvis du ikke har mulighed for at uddanne dig i arbejdstiden. 

For at kunne imødekomme vores kursisters behov ift. tidspunkter for uddannelse, har vi hos NLP Aalborg oprettet NLP Master Practitioner hold både på hverdage og i weekender. Vi har normalt 1 Master Practitioner uddannelse på hverdage og 1 på weekender årligt.

Læs mere om vores NLP Master Practitioner uddannelser.

 

NLP Master Classes

Ønsker du at forsætte din udvikling, og styrke dine NLP færdigheder yderligere, tilbyder vi NLP Master Classes. Den eneste forudsætning for at deltage på vores NLP Master Classes er, at du skal være uddannet NLP Practitioner.

En Master Class er, som navnet antyder, et ekspert modul for dig, som vil udforske, træne og studere NLP på højere niveau i et kortere tidsrum.

Læs mere om vores NLP Master Classes. 


Oversigt NLP Master Practitioner

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.