Søg

Tag din NLP videregående uddannelse hos NLP Aalborg

Hos NLP Aalborg arbejder vi løbende på at udvikle både kvalitet og udbud, så vi kan imødekomme dine ønsker og behov for videregående træning og certificeringer.

Når du ønsker at forsætte din udvikling, og styrke dine NLP færdigheder yderligere, tilbyder vi vores NLP Master uddannelse og vores NLP Master Classes.

Er du uddannet NLP Master Practitioner og ønsker du at kunne undervise OG certificere i NLP, har du mulighed for at deltage på vores NLP Trainer uddannelse, som vi udbyder i samarbejde med Helene Makani. Hos os bliver du ICTA certificeret NLP Trainer.

Læs mere om vores certificeringsmuligheder indenfor NLP her.

 

NLP Master Classes

Vi udbyder løbende forskellige NLP Master Classes.

En Master Class er, som navnet antyder, et ekspert modul for dig, som vil udforske, træne og studere NLP, coaching og Enneagrammet på højeste niveau.

Du er kvalificeret til at deltage i NLP Master Classes, når du er certificeret NLP Practitioner.

Læs mere om uddannelse til professionel NLP Coach.

 

Master Classes på programmet:

Nogle af nedenstående Master Classes, er endnu ikke programsat, men er i støbeskeen, og det er alene et spørgsmål om efterspørgsel, før de kommer på. Så har du ønske om at deltage på en af disse, hører vi meget gerne fra dig. 

  • NLP og Stress (ét årligt hold - typisk forår). 
  • Ledelse og NLP (ikke programlagt - udbydes ved interesse herfor).
  • Avanceret coaching (ikke programlagt - udbydes ved interesse herfor)

Se vores NLP Master Classes.

 

NLP Master Practitioner

At videreuddanne dig til NLP Master Practitioner er det oplagte og naturlige valg for dig, der ønsker at tage din NLP og dine personlige kompetencer til næste niveau. På Master uddannelsen arbejder vi endnu dybere ind i NLP'en: hvad virker - og hvorfor virker det? Og hvad er forskellen, der gør forskellen?

På NLP Master Practitioner skal du, udover naturligvis at følge undervisningen og have øve-sessioner, også udarbejde et såkaldt modelling projekt. Projektet udarbejdes typisk sammen med en eller flere af dine medkursister, men kan også udarbejdes på egen hånd.


Rabat og pakkeløsninger

Cross over rabat

Har du valgt NLP uddannelse i NLP Aalborg og ønsker at supplere med Enneagram uddannelser - eller omvendt - giver vi HELE 20% rabat på det "modsatte" spor. Det samme gælder omvendt, hvis du har startet med Enneagramuddannelser.

Du få 20% Cross over rabat på din NLP Master Practitioner uddannelse, hvis du fx er certificeret Enneagram Master Practitioner ved NLP Aalborg/Enneagraminstituttet. Det samme gælder på Master niveau.

Supplement rabat

Er du "bare" nysgerrig på Enneagrammet, tilbyder vi introduktion til dette fantastiske redskab i form af HALV PRIS på Enneagrammet Grundkursus


NLP Master Practitioner - når det passer dig

Det kan være svært at finde tid i en travl hverdag til at videreuddanne sig - især, hvis du ikke har mulighed for at uddanne dig i arbejdstiden. 

For at kunne imødekomme vores kursisters behov ift. tidspunkter for uddannelse, har vi hos NLP Aalborg oprettet NLP Master Practitioner hold både på hverdage og i weekender. Vi har normalt 1 Master Practitioner uddannelse på hverdage og 1 på weekender årligt.

Læs om vores hverdagshold.

Læs om vores weekendhold.

 

Certificeringsmuligheder på NLP Masterniveau

På vores NLP Master Practitioner har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige certificeringer:

  • NLP Master Practitioner
  • NLP Leder Master Practitioner
  • NLP Coach Master Practitioner
  • NLP Stress Master Practitioner*
  • Individuel NLP Master Practitioner certificering** (fx HR, Salg, Idræt - det område, du anvender NLP på)

Uanset hvilket hold du vælger at følge, om det er hverdags eller weekendhold har du altså mulighed for at vælge én eller flere certificeringer. Læs mere om vores NLP certificeringer, muligheder og kriterier.

*NLP Stress Master Practitioner (Stress Master Coach) forudsætter, at du gennemfører NLP Master Class: NLP & Stress. 

** Spørg din Trainer, hvordan du opfylder kriterierne for individuel certificering.

Din certificering er afhængig af det emne, du har valgt at arbejde med i dit modelling projekt. 


Oversigt NLP videregående 


Dato: 18. marts 2019 - 20. marts 2019
Tid: 9-16.00
Sted: NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 2., Aalborg
Pris: 4.995,- Inkl. frokost, ekskl. moms

3 dages modul, hvor du (som er NLP Practitioner) kan specialisere dig i stress. Det virker som sædvanligt både til dig selv og som coach - forebyggelse, håndtering og coaching til mennesker i stress eller på vej i stress. DU FÅR OPGRADERET DIT PRACTITIONER/MASTER CERTIFIKAT SOM STRESSCOACH!

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.