Søg

Tag din NLP Practitioner uddannelse hos NLP Aalborg

NLP Practitioner er NLP's grunduddannelse

NLP Practitioner er en uddannelse i livskundskab, som er et must for alle, der ønsker at udnytte sit fulde potentiale og at kunne påvirke sit eget og andres liv i positive retninger.

Med en NLP uddannelse stiller du skarpt på det, der virker! Og metodikken er en vekselvirkning mellem teori og praksis, så du får selv rig mulighed for at afprøve de forskellige modeller og teknikker - både under uddannelsesforløbet og i de obligatoriske øvegrupper.

 

NLP Practitioner – når det passer dig!

Du kan tage din NLP Practitioner uddannelse på hverdage, i weekenden eller som accelereret/intensivt hverdags forløb. Uanset hvilket hold, du deltager på, kan du vælge den eller de certificeringer, du ønsker.

Alle hold er med fuld certificering efter danske og internationale standarder idet NLP Aalborg er medlem af NLP Foreningen i Danmark samt vi benytter den internationale certificering ICTA.

Valg af hold er derfor dit valg i forhold til fx temperament, timing osv.

Du kan læse mere om vores forskellige NLP uddannelser via nedenstående links eller i menuen til venstre.

 • NLP Sommerskole - 10 dage fordelt på 2 uger (mandag-fredag)

 (NLP Sommerskole kører ikke nødvendigvis hvert år)

Se oversigten over, hvilke datoer vi afholder vores forskellige NLP uddannelser, nederst på denne side.

 

Du får...

Vi kombinerer teori og praktik idet uddannelsen bygger på en kombination af teori, demonstrationer og praksisøvelser, som sikrer, du ikke alene lærer NLP, men du også integrerer et positivt og inspirerende livssyn.

Ikke mindst får du helt konkrete, praktiske og effektive forandringsredskaber ind under huden. Redskaber du kan integrere i din hverdag, både på job og i din privatsfære.

 

Gratis Enneagramtest med profil

Fra 2018 modtager alle, som tager uddannelse i NLP Aalborg & Enneagraminstituttet en gratis iEQ9 Enneagramtest og medfølgende 20 siders skriftlig profil. Enneagramtest får du første gang, du tilmelder dig uddannelse i NLP Aalborg & Enneagraminstituttet. Den fås kun en gang og kan ikke overdrages til andre.

 

Certificeringsmuligheder på Practitionerniveau

Hos NLP Aalborg har du mulighed for at vælge en eller flere vinkler på din NLP Practitioner, og du kan derfor blive certificeret: 

 • NLP Practitioner
 • NLP Business Practitioner
 • NLP Coach Practitioner
 • NLP Leder Practitioner
 • NLP Mindfulness Practitioner
 • NLP Stress Coach Practitioner*
 • Individuel NLP Practitioner certificering** (fx HR, Salg, Idræt - det område, du anvender NLP på)

Uanset hvilket hold du vælger at følge, om det er hverdags, intensivt eller weekendhold har du altså mulighed for at vælge én eller flere certificeringer. Læs mere om vores NLP certificeringer, muligheder og kriterier.

*NLP Stress Practitioner forudsætter, at du gennemfører NLP Master Class: NLP & Stress. 

** Spørg din Trainer, hvordan du opfylder kriterierne for individuel certificering.


Rabat og pakkeløsninger

Cross over rabat

Har du valgt NLP uddannelse i NLP Aalborg og ønsker at supplere med Enneagram uddannelser - eller omvendt - giver vi HELE 20% rabat på det "modsatte" spor. Det samme gælder omvendt, hvis du har startet med Enneagramuddannelser.

Du få 20% Cross over rabat på din NLP Practitioner uddannelse, hvis du fx er certificeret Enneagram Practitioner ved NLP Aalborg/Enneagraminstituttet. Det samme gælder på Master niveau.

Supplement rabat

Er du "bare" nysgerrig på Enneagrammet, tilbyder vi introduktion til dette fantastiske redskab i form af HALV PRIS på Enneagrammet Grundkursus


 

Selvledelse

Alle vores NLP Practitioner uddannelser har et stort omdrejningspunkt omkring personlig udvikling – Selvledelse – Selvcoaching.

Selvledelse er fundamentet uanset om det er dit primære fokus, og du alene tager uddannelsen for dit personlige udbytte, eller om du tager den som leder- eller coachuddannelse. Vi arbejder ud fra den overbevisning, at hvis du skal lede eller coache andre, må du først og fremmest kunne lede/coache dig selv.

Mindfulness

Desuden indgår Mindfulness også som et element på vores Practitioner uddannelser. Forstået på den måde, at du vil blive præsenteret for Mindfulness og vi vil lave guidede Mindfulness sessioner. Du har derfor også mulighed for - som anført ovenfor - at certificere dig som NLP Mindfulness Practitioner.

 

Er du nysgerrig?

Vil du gerne høre mere om NLP, hvad du kan bruge NLP til, og hvordan vi arbejder med NLP hos NLP Aalborg, så tilmeld dig vores gratis foredrag her

 • Se oversigten over vores NLP uddannelser nederst på denne side.

  

NLP Sommerskole - 10 dage fordelt på 2 uger (mandag-fredag)

2 ugers sommerskole - NLP Practitioner, intensiv: 10 dage accelereret forløb over 2 uger. 
Tag din NLP uddannelse i din sommerferie og få konkrete, effektive og praktiske kommunikations- og (selv)ledelsesværktøjer, du kan bruge både i dit privatliv og jobliv. 

Her er meget selvstudie, og du skal således bla. have læst teorien forud for hver dag, da gennemgang af teori er kortere end på de længere forløb. Desuden skal du påregne at bruge 3 aftener ud af de 10 dage, hvor der er øvegruppe efter kursusdag samt eventuelle coachingsessioner med "eksterne" klienter/prøvekaniner.

 • Se oversigt over vores kommende NLP Practitioner uddannelser nederst på denne side.

 

Hverdagsholdet – 17 dage fordelt på 6 moduler

Her er god tid til fordybelse, og forløbet kører over ca. 6-7 måneder, hvilket betyder god tid til integration. Her får du lidt ekstra i kategorien ”nice to have” som fx; introduktion til Enneagrammet, personlig målsætnings process mm.

Se oversigt over vores kommende NLP Practitioner uddannelser nederst på denne side.

 

Weekendholdet – 16 dage fordelt på 8 weekender

Her er god tid til fordybelse, og forløbet kører over 6-8 måneder, hvilket betyder god tid til integration. Her får du lidt ekstra i kategorien ”nice to have” som fx; introduktion til Enneagrammet, personlig målsætnings process mm.

 • Se oversigt over vores kommende NLP Practitioner uddannelser nederst på denne side.

 

Accelereret og intensivt hold – 11 dage fordelt på 6 moduler

Dette forløb er for dig, der ønsker at lære NLP redskaberne hurtigt og effektivt. Her er skåret ind til benet og primært fokus på ”need to have” i forhold til at blive certificeret NLP Practitioner og tilegne dig de færdigheder og kompetencer, en NLP Practitioner uddannelse byder på. Her er mere selvstudie, og du skal således bla. have læst teorien forud for hvert modul, da gennemgang af teori er kortere på modulerne end på de længere forløb.

 • Se oversigt over vores kommende NLP Practitioner uddannelser nederst på denne side. 

Oversigt - NLP Practitioner 


Dato: 11. marts 2019 - 10. september 2019
Tid: 9-16.00
Sted: NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 2. sal, 9000 Aalborg
Pris: 24.995,- inkl. frokost, ekskl. moms (evt. betaling i rater)

NLP Practitioner: 17 dage/6 moduler.
Certificeringer, du kan vælge på NLP Practitioner: Ledelse, Coaching, Business, Mindfulness, Stress eller klassisk Practitioner.

Modul 1: 11. - 13. marts
Modul 2: 8. - 10. april
Modul 3: 6. - 8. maj
Modul 4: 11. - 13. juni
Modul 5: 19. - 21. august
Modull 6: 9. - 10. september
(obs modul 6 er på 2 dage - evalueringsmodul)

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.