Søg

Få en certificeret coach uddannelse hos NLP Aalborg

Hos NLP Aalborg kan du uddanne dig til coach på flere niveauer.

Du kan arbejde professionelt som coach allerede efter niveau 1. 

Titlen som Professionel NLP Coach/Terapeut vil være et 'blåstempel' fra NLP Aalborg i forhold til, at vi kan garantere for din træning og dine både faglige og personlige kompetencer på højt niveau.

 

NLP Coach Practitioner - Niveau 1

Ønsker du at praktisere som coach - enten i selvstændig virksomhed eller via dit job - er NLP Coach Practitioner det oplagte valg.

Hos NLP Aalborg kan du vælge mellem 5 forskellige certificeringer - og vælge forskellige forløb. Så sagt med andre ord: du kan tage din NLP uddannelse, med netop dét fokus du ønsker, når det passer dig bedst! 

På vores NLP Practitioner uddannelse sørger vi for at give dig konkrete redskaber, der kan hjælpe dig videre – både i privatlivet og i arbejdslivet. På uddannelsen får du effektive redskaber til at blandt andet at kunne implementere strategier, der skaber positive forandringer på arbejdspladsen.

Uddannelsen tager udgangspunkt i dine egne, dine medarbejderes eller dine kunders ønskede mål, og på den måde vil du kunne koble uddannelsen sammen med praktiske mål. Netop derfor er NLP Practitioner uddannelsen velegnet som coach-, leder- og selvlederuddannelse, da du kan koncentrere dig om selvvalgte fokus- og kompetenceområder, og derved vinkle din uddannelse, som du vil. Alle vores NLP Practitioner uddannelser centrerer sig nemlig om personlige udvikling og selvledelse – og du kan derfor både tage uddannelsen for dit eget, personlige udbytte eller i forbindelse dit arbejde.

Uanset om dit udgangspunkt er fagligt eller personligt, garanterer NLP Practitioner uddannelserne god læring og udvikling. Læs mere om vores NLP Practitioner uddannelser her.

NLP Coach Practitioner og NLP Business Practitioner - NLP Leder Practitioner og NLP Mindfulness Practitioner er én og samme uddannelse - Den titel du får, afhænger af, hvad du vælger, der skal være dit fokus, dine mål og temaet for din evalueringssession. Det handler med andre ord om, hvordan du ønsker at certificere dig. 

 

NLP Coach Master - Niveau 2

Lær kunsten at støtte andre til at skabe forandringer. Få konkret træning i at coache og guide andre med hjælp fra NLP værktøjer på NLP Coach Master Practitioner uddannelsen.

Hvis du ønsker at udvikle dig yderligere og forbedrer dine NLP færdigheder mere, så vil vores NLP Coach Masteruddannelse eller NLP Master Classes være oplagte for dig. Det eneste det kræver, er at du har gennemført NLP Coach Practitioner uddannelsen. Når du er certificeret NLP Practitioner, er du kvalificeret til at deltage i NLP Master Classes, hvor du kan udforske, træne og studere NLP og coaching. Du kan også vælge at følge NLP Master Practitioner uddannelsen, som tager dine kompetencer til et næste niveau gennem undervisningsdeltagelse, øve-sessioner og et såkaldt modelling-projekt.

Selvom det lyder af en hel masse, så har vi forståelse for, at du har en travl hverdag med mange arbejdstimer – men du kan sagtens tage uddannelsen i forlængelse med en travl hverdag. Du kan deltage i holdundervisningen på både hverdage og i weekender, så det hele foregår på dine vilkår. Tag derfor en videregående uddannelse ved NLP, når det passer dig. Læs mere om NLP Master uddannelsen.

Det er værd at bemærke at NLP Coach Master og NLP Master Practitioner er én og samme uddannelse - Den titel du får, afhænger af, hvad du vælger, skal være dit fokus, dine mål og temaet for din evalueringssession.

 

ICTA certificeret Master Coach. Niveau 3

Professionel coach med kompetencer indenfor NLP, Enneagrammet, stress, skyggesider mm

Ønsker du at have coaching som din levevej, bør du overveje en af vores mange certificeringer indenfor videregående uddannelser. Du kan også afprøve uddannelsen indenfor Enneagram Master Coach, som er det næste skridt for dig, der er certificeret NLP Practitioner.

Sammensæt selv din overbygning til Professionel NLP Coach og/eller Enneagram Coach - du får ikke bedre vilkår for din fremtid. Sammen med ICTA (Internationel Coach & Trainer association) udbyder vi et hav af certificeringsmuligheder – fælles for dem alle er, at du ikke behøver specifikke uddannelser fra bestemte institutioner og udbydere, for at kunne opnå en certificering.

Dette betyder blandt andet at det ikke er et krav, at du har taget din NLP Practitioner eller NLP Master Practitioner hos NLP Aalborg. Så hvis du ønsker at uddanne dig til ICTA Certificeret NLP Trainer hos os, er der masser af muligheder for det.

Vi ønsker at give vores kursister de bedste udviklingsmuligheder, og derfor samarbejder vi med både NLP Foreningen i Danmark samt IEA-Danmark. Disse samarbejdspartnere er de danske garanter, der sikrer dig, at vores uddannelser og kurser efterlever de krav, som gør dit udbytte optimalt.

Læs nærmere om kriterier og muligheder i forhold til vores certificeringer.

 

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.