Søg

NLP Aalborgs legat

Hos NLP Aalborg tror vi på, at det, vi som mennesker giver, er det, vi får tilbage.

Et princip vi hver dag forsøger at efterleve i alt, hvad vi gør, både i forhold til tidligere, eksisterende og kommende kursister, leverandører, samarbejdspartnere, - for ikke at glemme postbudet, som vi er meget afhængige af!

Derfor udlodder vi to gange årligt et legat til en NLP Practitioner uddannelse (NLP grunduddannelse) her i huset, også fordi vores grundholdning er, at livet generelt vil være meget mere rigt, harmonisk og sjovt, hvis alle havde indgående kendskab til NLP og den (selv)indsigt NLP giver.

....så spænder din økonomi ben for dit ønske om at tage en NLP Practitioner uddannelse, eller kender, du en, som ikke har økonomi til at tage en Practitioner uddannelse, men som virkelig kunne have god gavn - så læs mere her.

Hvem kan søge legatet?

Alle interesserede er naturligvis velkomne til at søge vores legat. OG for at komme i betragtning til at få tildelt legatet har vi opstillet nedenstående kriterier, som du skal opfylde:

  • du har ikke økonomisk mulighed for selv at betale uddannelsen - heller ikke ved at omprioritere i din økonomi
  • du er i en livssituation, hvor det, at få skarpe udviklingsværktøjer til dig selv og dine nærmeste vil gøre en absolut positiv forskel
  • og/eller: med NLP uddannelsen i din rygsæk vil det være muligt for dig for at bidrage og give mere til andre mennesker og verden omkring dig

Bemærk at du som vinder af legatet vil deltage som kursist på lige fod med andre kursister.

Så hvis du søger terapi eller én-til-én coaching, er dette legat ikke det rette for dig. Til gengæld er det et super spændende uddannelsesforløb med mulighed for masser af personlig udvikling for dig, som ønsker skarpe og effektive forandringsredskaber.

 

Hvordan foregår udvælgelsen?

Vi har en udvalgskomité, som består af tidligere NLP kursister ved NLP Aalborg. Denne komité vil indstille den ansøger, som den finder mest "værdigt trængende" ud fra ansøgningen og opfyldelsen af ovenstående kriterier.

Alt det praktiske

Ansøgningsfrister 2019:

5. juli & 31. december

Du kan søge legatet fra 1 måned før fristen udløber, og vi bekendtgør dette i vores nyhedsbreve samt vores facebookside.

Vi har udarbejdet en skabelon - et ansøgningsskema, som du skal benytte. Din ansøgning skal du sende til info@nlpaalborg.dk. Vi modtager ikke fysiske brev-ansøgninger. Og vi modtager ikke ansøgninger "udenfor ansøgningstid".

Du finder ansøgningsskemaet her nedenfor. Kan du ikke downloade skemaet, så send en mail til NLP Aalborg på info@nlpaalborg.dk og bed om et ansøgningsskema.

docx 2018_ansoegning_legat.docx (16 KB)

Vinderen af legatet vil få besked direkte besked, og skal være indforstået med, at NLP Aalborg offentliggør vinderen via facebook og nyhedsbrev.

 
 

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.