Søg

Her bor vi

Vi bor i hjertet af Aalborg,tæt på rigtig gode tog- og busforbindelser, ikke så langt fra motorvejsafkørsel, samt vi har et stort parkeringshus (Q-park) som nabo. Det er derfor let at komme til vores kursushus, uanset om du bor i Aalborg eller udenfor Aalborg.

Vi tilbyder rabatbilletter til parkeringshuset Q-Park, som ligger lige ved siden af. Billetterne giver dig 50% rabat på din parkering, hvilket forudsætter, at du trækker en billet ved indkørsel til parkeringshuset (og ikke benytter dankort). Dette tilbud gælder kun til betalende kursister.

Vores adresse er: Maren Turis Gade 2, 2. sal, DK-9000 Aalborg.

Har du og dine medkursister lyst til at gå på café eller restaurant efter endt kursusdag, er der også rig mulighed for det, da der indenfor en radius af 500 meter findes et hav af forskellig caféer og restauranter, så der skulle være noget for enhver smag.

Vi tilbyder desuden vores kursister, at de kan benytte vores lokaler efter endt kursusdag (til øvegrupper, coachingsessioner mv.), såfremt der ikke er yderligere planlagte aktiviteter i huset. Dette er naturligvis gratis.

Nedenfor inviterer vi dig indenfor, så du kan få en fornemmelse af de rammer vores kursister arbejder i.

 

(caféområdet, som også flittigt benyttes til gruppearbejde)

 

(Kursussalen)

 

(køkkenet, hvor frokosten anrettes, og hvor vores kursister henter kaffe og the ad libitum)

 

 

 

 

 

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.