Søg

Corona Situationen

Kære deltager

Her finder du løbende opdateringer og information omkring, hvordan det forholder sig med din tilmelding, din uddannelse eller kursus hos os gennem tiden med begrænsninger i henhold til myndighedernes retningslinjer og lovgivning på området.

Først en stor tak til alle jer, der viser forståelse for situationen og fortsat forholder jer positive i forhold til udskydelse af jeres uddannelse eller kursus.

 

Fra mandag den 23/11 ophæves forsamlingsloftet igen efter 4 uger med stramme retningslinjer generelt.

Vi har ikke været tvangslukket. Men vi valgte at pause forløb i de foregående 4 uger, da hele samfundet måtte stramme op. Vi ville have 100 forskellige mennesker gennem huset i løbet af de 4 uger samt 15-20 deltagere på flere hold. Så vi tog en ansvarlig beslutning, så vi kunne melde klart ud - og det var at sætte uddannelserne på pause, mens hele samfundet også var på pause.

 

Vi åbner igen og kører alle planlagte forløb fra mandag den 23/11

Du kan se her, hvordan modulerne og dagene nu ligger for dit hold. Der er ikke ændret noget, siden vi sendte mail ud om pausen den 24/10 og satte holdene på pause med udsættelse pr 26/10.

 

Har du udfordringer med at deltage?

I mellemtiden har man nu lukket de omtalte 7 kommuner. Vi har enkelte deltagere, som er bosat/har adresse i disse kommuner. Hvis du har adresse i en af disse kommuner - og du skulle være på modul inden 3/12, har du fået individuel mail.

Det er dog så få, at det ikke giver mening at flytte hele holdet og alle de andre deltagere en gang mere.

Alle er velkomne hos os - så det er op til dig selv, om du finder det ansvarligt og forsvarligt at møde op.

 

Så hvis du ikke kan komme på næste modul eller har andre udfordringer med deltagelse, må du lige rette henvendelse til mig. 

Vi vil gøre alt, vi kan, for at finde løsninger, så alle kan få deres uddannelser mest muligt hensigtsmæssigt.

Dog er der pga årstiden/sæsonen lange udsigter til relevante erstatningsmoduler, så hvis du kan, tør og må, vil det klart være bedst for dig at deltage på det kommende modul.

Vi forventer også, at der sker lempelser inden den 3/12 - så med lidt "held" åbnes der op for disse kommuner med virkning fra mandag den 23/11. Dette kan vi dog kun afvente, krydse fingre for og så se, hvad der sker...

 

Enneagrammet

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.