Søg

Bliv klogere på ledelse med en lederuddannelse fra NLP Aalborg

Leder uddannelse

At arbejde med ledelse er en ongoing proces og uanset om du er ny eller garvet leder, er det vigtig at få nye input og blive udfordret på de bestående vaner og rutiner.

Vores udgangspunkt er: Skal du arbejde med ledelse, skal du først og fremmest kunne lede dig selv.

Hos NLP Aalborg tilbyder vi kurser og uddannelser indenfor både NLP og Enneagrammet, som hver for sig er konkrete og effektive ledelsesredskaber. I kombination får du et solidt ledelsesfundament såvel som du får øgede indsigter i, hvorfor du arbejder som leder, som du gør. Og naturligvis: hvordan du  kan forbedre dine ledelseskompetencer og bruge de evner som du har, og blive den bedste lederudgave af dig selv! 

 

 

NLP Leder Practitioner

Er du en garvet leder, eller er rollen (forholdsvis) ny for dig - og ønsker du at styrke dig i din egenskab som leder, er vores NLP Practitioner forløb et oplagt valg. Her har du mulighed for at fordybe dig – og arbejde intensivt med din lederrolle. Du får konkrete, effektive kommunikation- og ledelsesværktøjer, som du kan bruge fra dag ét.

Se hele vores NLP Practitioner uddannelseskatalog.

 

Enneagrammet

Kender du typeværktøjet Enneagrammet? Enneagrammet bruges i flere og flere større virksomheder i forhold til ledelse, rekruttering, teamudvikling, teamsamarbejde samt teamsammensætning.

På vores 3-dages intensive og accelererede Enneagram Grundkursus får du grundlæggende kendskab til de ni grundtyper. Desuden tilbyder vi en række Enneagram Master Classes, hvor du kan specialisere dig yderligere indenfor Enneagrammet, f.eks. Enneagrammet i Ledelse, Kan du genkende typen, mv.

Er du uddannet NLP Practitioner har du mulighed for at uddanne dig til Enneagram Practitioner og Enneagram Master Practitioner. 

Se hele vores Enneagram uddannelseskatalog

 

Gratis foredrag 

Hver måned (pånær juli og) har du mulighed for at deltage i vores gratis foredrag om NLP & Enneagrammet.  

Læs mere og tilmeld dig vores gratis foredrag.

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.