Søg

Bliv klogere på ledelse med en lederuddannelse fra NLP Aalborg

Lederuddannelse

At arbejde med ledelse er en ongoing proces og uanset om du er ny eller garvet indenfor feltet, er det vigtig at få nye input og blive udfordret på de bestående vaner og rutiner.

Vores udgangspunkt er: Skal du arbejde med ledelse, skal du først og fremmest kunne lede dig selv. Med en efteruddannelse kan du udvide dine kompetencer yderligere og udvikle dig – både som leder, men også på det personlige plan.

Vi giver dig relevante ledelsesværktøjer, som også udvikler dine egne personlige kompetencer, så bliver du i stand til at løfte en bred vifte af ledelsesopgaver. På den måde skaber en lederuddannelse fra NLP Aalborg en sund sammenhæng mellem dig som privatperson og som leder.

Hos NLP Aalborg tilbyder vi kurser og uddannelser indenfor både NLP og Enneagrammet, som hver for sig er konkrete og effektive ledelsesredskaber. I kombination får du et solidt ledelsesfundament såvel som du får øgede indsigter i, hvorfor du arbejder som leder, som du gør. Og naturligvis: hvordan du  kan forbedre dine ledelseskompetencer og bruge de evner som du har, og blive den bedste lederudgave af dig selv!

Med lederuddannelsen får du teknikker til, hvordan du gennem effektiv og konstruktiv kommunikation vender problemer til positive udfordringer og uoverensstemmelser til tværfaglige fordele. Ud fra disse værktøjer lærer du, hvordan du skaber øget motivation, målopnåelse, afklaring, så du kan bygge arbejdsdagen op om gejst fra dine ansatte.

Med en lederuddannelse får du derfor værktøjer til at skabe din egen, positive ledelsesstil, som gennem personlig udvikling giver dig en stærk, ledende profil.

 

NLP Leder Practitioner

Er du en garvet leder, eller er rollen (forholdsvis) ny for dig - og ønsker du at styrke dig i din egenskab som leder, er vores NLP Practitioner forløb et oplagt valg. Her har du mulighed for at fordybe dig – og arbejde intensivt med din lederrolle. Du får konkrete, effektive kommunikation- og ledelsesværktøjer, som du kan bruge fra dag ét.

Se hele vores NLP Practitioner uddannelseskatalog.

 

Enneagrammet

Kender du typeværktøjet Enneagrammet? Enneagrammet bruges i flere og flere større virksomheder i forhold til ledelse, rekruttering, teamudvikling, teamsamarbejde samt teamsammensætning.

På vores 3-dages intensive og accelererede Enneagram Grundkursus får du grundlæggende kendskab til de ni grundtyper. Desuden tilbyder vi en række Enneagram Master Classes, hvor du kan specialisere dig yderligere indenfor Enneagrammet, f.eks. Enneagrammet i Ledelse, Kan du genkende typen, mv.

Er du uddannet NLP Practitioner har du mulighed for at uddanne dig til Enneagram Practitioner og Enneagram Master Practitioner. 

Se hele vores Enneagram uddannelseskatalog

 

Hvilken lederuddannelse skal jeg vælge?

Hos NLP Aalborg kan du få uddannelser indenfor coaching, ledelse og personligt lederskab. Her lærer du praktiske redskaber, der kan omsættes til din helt egen lederstil eller personlige vigør, så du opnår de bedste resultater på arbejdet og i privatlivet.

Hvis du går med ønsker om at blive coach - enten i selvstændig virksomhed eller via dit job - så er NLP Coach Practitioner et oplagt valg for dig. Her får du effektive redskaber, der centrerer sig om personlige udvikling og selvledelse. På den måde lærer du dine egne kompetencer at kende og udforsker, hvordan du bedst mulig drager nytte af dine styrker.

Alt starter hos dig selv, og ved at arbejde med personlig afklaring, kan du blive den bedste udgave af dig i alle sociale henseender: Ledelse, salg, coaching eller gennem private relationer.

Hvis du brænder for at guide andre, kan du også tage NLP Coach Masteruddannelsen. Hvis du allerede er certificeret NLP Practitioner, er du kvalificeret til at deltage i denne uddannelse. Her får du mulighed for at gå i dybden med coaching, ved at udforske, træne og studere de specifikke metoder og teknikker indenfor feltet. Uddannelsen består af undervisningsdeltagelse, øve-sessioner og et såkaldt modelling-projekt, hvor du lærer at arbejde praktisk med de indlærte metoder.

Ønsker du at have coaching som din levevej, vil en af vores mange certificeringer indenfor videregående uddannelser gavne din profil. Du kan også afprøve uddannelsen indenfor Enneagram Master Coach, som er det næste skridt for dig, der er certificeret NLP Practitioner. Med en af vores mange certificeringer kan du selv sammensætte din overbygning, så du lærer teknikker, der er tilpasset dig og dine behov.

Du kan få certificeringer indenfor blandt andet Business Trainer, Professionel ICTA eller ICTA Master Coach. Du har mulighed for at vælge både den eller de vinkler, der giver dig den stærkeste profil.

Sørg for at vælge netop der hold, der passer bedst til dig og din hverdag. Hos NLP har vi stor forståelse for det individuelle liv, og derfor kan du sagtens gennemføre en NLP uddannelsen, selvom du har et fuldtidsjob.

Vi har både hverdag- og weekendundervisning, samt lynkurser, så du lærer NLP redskaberne ultra hurtigt. På den måde kan du tilegne dig de færdigheder og kompetencer, som er mest relevante for din profil, på netop de præmisser, der passer bedst til dig og din hverdag.

 

Gratis foredrag 

Hver måned (pånær juli og) har du mulighed for at deltage i vores gratis foredrag om NLP & Enneagrammet.  

Læs mere og tilmeld dig vores gratis foredrag.

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.