Søg

Gratis foredrag om Enneagram | NLP Aalborg

Hver måned åbner vi dørene for et gratis, inspirerende og lærerigt foredrag, skiftevis om persontypeværktøjet Enneagrammet (din personlige udviklingsvej) og NLP (coaching & selvledelse) 

På foredraget vil du blive introduceret til Enneagrammet og NLP, samt hvad du kan bruge det til. Og ikke mindst: hvordan du kan forandre dit liv i den retning, du ønsker.

Du vil også høre om, hvordan vi arbejder med Enneagrammet og NLP i NLP Aalborg, og du får konkrete informationer om vores uddannelser, kurser, events mv., samt du får mulighed for at stille spørgsmål.

 

 

"Jeg kan varmt anbefale 2 timer i selskab med Morten Gelbek! Det er med seriøsitet og god underholdning når f.eks. de 9 typer i Enneagrammet bliver præsenteret"

 

- Per Rasmussen, Fysioterapeut Cert. MDT, NLP Coach & Enneagram Practitioner. Ejer af RasmussenPlus.dk.

gratis fordrag i enneagram

Foredragene ligger typisk hver den første tirsdag i måneden fra kl. 19 - 21, og afholdes i vores skønne lokaler i Maren Turis Gade 2.

For at sikre, at vi har plads til dig, skal du tilmelde dig foredraget. Er I flere som skal tilmeldes på én gang, kan I anføre dette i kommentarfeltet idet det ikke er muligt at lave flere enkelttilmeldinger på samme mailadresse. Alternativt kan I tilmelde jer enkeltvist (og anføre hver jeres mailadresse v. tilmelding).

Se vores samlede oversigt over foredrag - og tilmeld dig - nedenfor.


Oversigt Gratis foredrag


Dato: 22. januar 2019
Tid: 19-21
Sted: Enneagraminstituttet, Maren Turis Gade 2, 2. sal, 9000 Aalborg
Pris: GRATIS

Foredragsholde er Morten Gelbek - Certificeret NLP & Enneagram Master Trainer

Kender du typen? Gratis foredrag om Enneagrammet. Inspirerende og underholdende foredrag om Enneagrammets 9 typer. Personlig udvikling - kommunikation - samarbejde - Selvledelse og meget mere...

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.