Søg

Få et månedligt gratis foredrag om coaching her | NLP Aalborg

Hver måned åbner vi dørene for et gratis, inspirerende og lærerigt foredrag, skiftevis om NLP (coaching & selvledelse) og persontypeværktøjet Enneagrammet (din personlige udviklingsvej)

På foredraget vil du blive introduceret til NLP og Enneagrammet, samt hvad du kan bruge det til. Og ikke mindst: hvordan du kan forandre dit liv i den retning, du ønsker. 

Du vil også høre om, hvordan vi arbejder med NLP og Enneagrammet ved NLP Aalborg, og du får konkrete informationer om vores uddannelser, kurser, events, mv., samt du får mulighed for at stille spørgsmål.

Foredragene ligger typisk hver den første tirsdag i måneden fra kl. 19 - 21, og afholdes i vores skønne lokaler i Maren Turis Gade 2.

For at sikre, at vi har plads til dig, skal du tilmelde dig foredraget. Er I flere, som skal tilmeldes på én gang, kan I anføre dette i kommentarfeltet, idet det ikke er muligt at lave flere enkelttilmeldinger på samme mailadresse. Alternativt kan I tilmelde jer enkeltvist (og anføre hver jeres mailadresse v. tilmelding).

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.