Søg

Enneagrammet Grundkursus - november 2019

Tid og sted

Dato:  7. november 2019 - 8. november 2019
Tid:  9-16.00
Sted:  Enneagraminstituttet, Maren Turis Gade 2, 2. sal, 9000 Aalborg
Pris:  3.995,- inkl. frokost, ekskl. moms
Kontakt navn:  Morten Gelbek Andreasen
Kontakt e-mail:  info@nlpaalborg.dk

2 spændende dage, hvor du vil lære mere om dig selv og din egen Enneagram type, samt om, hvordan mennesker af andre typer tænker. Dette vil give dig mulighed for at blive endnu bedre til at forstå og kommunikere med andre mennesker. Enneagrammet Grundkursus er en grundlæggende indføring i Enneagrammets idé og i de 9 typer med deres styrker og udviklingspunkter. Enneagrammet Grundkursus er modul 1 på vores Enneagram Practitioner uddannelse, som du derfor kan fortsætte på efter kurset, hvis det ønskes.

Enneagrammet Grundkursus

Enneagrammet handler grundlæggende om at se og indse, hvilke mønstre i vores tanker, følelser og adfærd, der afholder os fra at være fuldt til stede som dem, vi er. Når vi bliver bevidste om dette, forstår vi, hvorfor vi har de udfordringer og problemer, vi har - både med os selv og i forhold til omverdenen. 

Enneagrammet afslører hidtil ukendte, blinde og skjulte sider af vores personlighed - alle de sider, der får os til at agere og reagere uhensigtsmæssigt i mange sammenhænge. 

Enneagrammet Grundkursus er en grundlæggende indføring i Enneagrammets idé og i de 9 typer med deres styrker og udviklingspunkter. Modulet giver dig kendskab til de tre intelligenser og til udviklingsvejen for hver type. Du vil lære din egen type at kende og begynde at genkende typerne i din omgangskreds. Du får større menneskeforståelse og derved basis for bedre kommunikation og samvær med andre. Kurset har primært fokus på at finde egen type samt dennes udviklingsvej – dog med stor indsigt i de andre typer som bonus.

Enneagrammet Grundkursus er modul 1 på vores Enneagram Practitioner uddannelse, og dermed kan du vælge at fortsætte, tage yderligere 4 moduler og opnå uddannelse og certificering som Enneagram Practitioner. 

Tilmelding

Tilmeldingsfrist:7. november 2019
Pris:3.995,- inkl. frokost, ekskl. moms DKK
Halv pris med NLP uddannelse
Jeg HAR eller er tilmeldt NLP uddannelse
Fornavn 
Mellemnavn(e)
Efternavn 
Adresse 
Post nr. 
By 
Telefon
Mobiltelefon 
E-mail 
Henvist af
Kommentarer
Firmanavn
SE/CVR Nr
evt. EAN NR
Kontakt person
Adresse
Post nr.
By
Telefon
Mobiltelefon
Tilmeld Nyhedsbrev
Ja
Nej

Indtast bogstaverne vist ovenfor

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.