Søg

Master Classes

Vi udbyder løbende forskellige NLP Master Classes.

En Master Class er, som navnet antyder, et ekspert modul for dig, som vil udforske, træne og studere NLP, coaching og Enneagrammet på højeste niveau. Du får altså mulighed for at fordybe dig i et særligt område, og tilegne dig specifikke kompetencer. 

Du er kvalificeret til at deltage i NLP Master Classes, når du er certificeret NLP Practitioner.

Nogle af nedenstående Master Classes, er endnu ikke programsat men er i støbeskeen, og det er alene et spørgsmål om efterspørgsel, før de kommer på. Så har du ønske om at deltage på en af disse, hører vi meget gerne fra dig på info@nlpaalborg.dk eller 98101677.

 

NLP og Stress (er programlagt)

Stress håndtering. Et modul, hvor du får træning og undervisning i at coache både dig selv og andre omkring stress.

Modulet indeholder en række faktuelle indsigter omkring båder årsager og reaktioner på stress.

Herudover vil du få træning i både håndtering, forebyggelse og behandling af stress. Du kan anvende redskaber og viden direkte både som coach og i din egen hverdag.

Læs mere og tilmeld dig NLP & Stress nederst på denne side.

 

Ledelse og NLP (oprettes ved efterspørgsel)

NLP uddannelser er i sig selv lederuddannelser og du har måske endda som leder allerede arbejdet en del med mål og fokus omkring din adfærd og identitet som leder.

Her får du muligheden for sætte alle dine NLP kompetencer endnu mere direkte i relation til det at være en moderne leder i ”dagens verden”.

Vi støder hele tiden på begreber omkring coachende ledelse, værdibaseret ledelse, anerkendende ledelse osv, og her får du mulighed for at overføre de praktiske redskaber fra NLP direkte ind i din hverdag og i dine aktuelle udfordringer som leder.

En Master Class, som er et must for dig, som arbejder med ledelse eller på anden måde ønsker at styrke dine kompetencer i at lede, motivere og påvirke både dig selv og andre i positiv retning.

Kontakt os på info@nlpaalborg.dk eller på 98101677, hvis du ønsker at høre mere. 

 

Avanceret coaching (i støbeskeen)

Modulet bygger på 2 elementer, dels at arbejde med din egen coach tilstand og dels at gå i dybden med, hvad det er, der virkelig gør forskellen, når vi coacher.

Der vil være både undervisning, refleksion, øvelser og praktisk træning. Når du er i stand til at bevare din egen-tilstand – din coachtilstand – i alle situationer, vil du opdage, at du har adgang til alle de ressourcer, du skal bruge.

Du vil få bevidsthed og træning i at skabe netop din personlige coachtilstand.

Når du desuden får endnu mere bevidsthed på og træning i, hvad det er der reelt skaber forandringer i coaching, vil du opdage, hvordan tingene går op i en højere enhed.

 


Dato: 21. marts 2018 - 23. marts 2018
Tid: 9-16.00
Sted: NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 2., Aalborg
Pris: 4.995,- Inkl. frokost, ekskl. moms

3 dages modul, hvor du (som er NLP Practitioner) kan specialisere dig i stress. Det virker som sædvanligt både til dig selv og som coach - forebyggelse, håndtering og coaching til mennesker i stress eller på vej i stress. DU FÅR OPGRADERET DIT PRACTITIONER/MASTER CERTIFIKAT SOM STRESSCOACH!

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.