Søg

NLP Videregående

Hos NLP Aalborg arbejder vi løbende på at udvikle både kvalitet og udbud, så vi kan imødekomme dine ønsker og behov for videregående træning og certificeringer.

Når du ønsker at forsætte din udvikling, og styrke dine NLP færdigheder yderligere, tilbyder vi vores NLP Master uddannelse og vores NLP Master Classes.

Er du uddannet NLP Master Practitioner og ønsker du at kunne undervise OG certificere i NLP, har du mulighed for at deltage på vores NLP Trainer uddannelse, som vi udbyder i samarbejde med Helene Makani. Hos os bliver du ICTA certificeret NLP Trainer.

Læs mere om vores certificeringsmuligheder indenfor NLP her.

 

NLP Master Classes

Vi udbyder løbende forskellige NLP Master Classes.

En Master Class er, som navnet antyder, et ekspert modul for dig, som vil udforske, træne og studere NLP, coaching og Enneagrammet på højeste niveau.

Du er kvalificeret til at deltage i NLP Master Classes, når du er certificeret NLP Practitioner.

Læs mere om uddannelse til professionel NLP Coach.

 

Master Classes på programmet:

Nogle af nedenstående Master Classes, er endnu ikke programsat, men er i støbeskeen, og det er alene et spørgsmål om efterspørgsel, før de kommer på. Så har du ønske om at deltage på en af disse, hører vi meget gerne fra dig. 

  • NLP Master Class: NLP og Stress (er programlagt). 
  • Ledelse og NLP (ikke programlagt - udbydes ved interesse herfor).
  • Avanceret coaching (i støbeskeen)

Se vores NLP Master Classes.

 

NLP Master Practitioner

At videreuddanne dig til NLP Master Practitioner er det oplagte og naturlige valg for dig, der ønsker at tage din NLP og dine personlige kompetencer til næste niveau. På Master uddannelsen arbejder vi endnu dybere ind i NLP'en: hvad virker - og hvorfor virker det? Og hvad er forskellen, der gør forskellen?

På NLP Master Practitioner skal du, udover naturligvis at følge undervisningen og have øve-sessioner, også udarbejde et såkaldt modelling projekt. Projektet udarbejdes typisk sammen med en eller flere af dine medkursister, men kan også udarbejdes på egen hånd.

  

NLP Master Practitioner - når det passer dig

Det kan være svært at finde tid i en travl hverdag til at videreuddanne sig - især, hvis du ikke har mulighed for at uddanne dig i arbejdstiden. 

For at kunne imødekomme vores kursisters behov ift. tidspunkter for uddannelse, har vi hos NLP Aalborg oprettet NLP Master Practitioner hold både på hverdage og i weekender. Vi har normalt 1 Master Practitioner uddannelse på hverdage og 1 på weekender årligt.

Læs om vores hverdagshold.

Læs om vores weekendhold.

 

Certificeringsmuligheder på NLP Masterniveau

På vores NLP Master Practitioner har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige certificeringer:

  • NLP Master Practitioner
  • NLP Leder Master Practitioner
  • NLP Coach Master Practitioner
  • NLP Stress Master Practitioner*

Din certificering er afhængig af det emne, du har valgt at arbejde med i dit modelling projekt. 

*NLP Stress Practitioner forudsætter, at du gennemfører NLP Master Class: NLP & Stress. 

Du kan læse mere om certificeringsmuligheder og kriterier for certificeringer hos NLP Aalborg.  


Dato: 21. marts 2018 - 23. marts 2018
Tid: 9-16.00
Sted: NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 2., Aalborg
Pris: 4.995,- Inkl. frokost, ekskl. moms

3 dages modul, hvor du (som er NLP Practitioner) kan specialisere dig i stress. Det virker som sædvanligt både til dig selv og som coach - forebyggelse, håndtering og coaching til mennesker i stress eller på vej i stress. DU FÅR OPGRADERET DIT PRACTITIONER/MASTER CERTIFIKAT SOM STRESSCOACH!


Dato: 21. april 2018 - 18. november 2018
Tid: 9-16.00
Sted: NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 2. 9000 Aalborg
Pris: 22.995,- Inkl. frokost. - (evt betaling i rater) ex moms (Loyalitets rabat når du har taget Practitioner i NLP Aalborg - 3.000 kr)

16 dage/8 moduler/weekender. Overbygningen på din Practitioner uddannelse, for dig som vil tage din NLP og dit liv til næste niveau, men ikke har mulighed for at uddanne dig i hverdagene. Du trænes og evalueres primært som coach/guide. Du lærer at jonglere med NLP redskaber og coaching, - at gøre hvad der skal til. Undervisning og træning i formidling, forhandling, NLP’s store forvandlingsteknikker og Modelling – kunsten at lære hvad som helst – samt meget mere selvindsigt, selv udvikling og personligt lederskab. Moduler 2018: 21-22 april, 26-27 maj, 16-17 juni, 18-19 august, 8-9 september, 29-30 september, 27-28 oktober, 17-18 november


Dato: 1. oktober 2018 - 5. marts 2019
Tid: 9-16.00
Sted: NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 2. 9000 Aalborg
Pris: 24.995,- inkl. frokost, ex moms (evt. betaling i rater) - (Loyalitets rabat når du har taget din Practitioner i NLP Aalborg - 3.000 kr)

17 dage/6 moduler. Overbygningen på din Practitioner uddannelse, for dig som vil tage din NLP og dit liv til næste niveau. Du trænes og evalueres primært som coach/guide. Du lærer at jonglere med NLP redskaber og coaching, - at gøre hvad der skal til. Undervisning og træning i formidling, forhandling, NLP’s store forvandlingsteknikker og Modelling – kunsten at lære hvad som helst – samt meget mere selvindsigt, selv udvikling og personligt lederskab. Moduler 2018: 1-3 oktober, 5-7 november, 3-5 december. Moduler 2019: 7-9 januar, 18-20 februar, 4-5 marts (OBS modul 6 er et 2 dages evalueringsmodul)

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.