Søg

NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner

At videreuddanne dig til NLP Master Practitioner er det oplagte og naturlige valg for dig, der har udannet dig som NLP Practitioner og ønsker at tage din NLP og dine personlige kompetencer til næste niveau. På Master uddannelsen arbejder vi endnu dybere ind i NLP'en: hvad virker - og og hvorfor virker det? Og hvad er forskellen, der gør forskellen.

På NLP Master Practitioner skal du, udover naturligvis at følge undervisningen og have øve-sessioner, også udarbejde et såkaldt modelling projekt. Projektet udarbejdes typisk sammen med en eller flere af dine medkursister, men kan også udarbejdes på egen hånd.

Se oversigten over vores NLP Master Practitioner uddannelser nederst på denne side.  

Certificeringsmuligheder på NLP Masterniveau

På vores NLP Master Practitioner har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige certificeringer:

  • NLP Master Practitioner
  • NLP Leder Practitioner
  • NLP Coach Practitioner

Din certificering er afhængig af det emne, du har valgt at arbejde med i dit modelling projekt. 

Læs mere om certificeringsmuligheder og kriterier for certificeringer hos NLP Aalborg. 

 

NLP Master Practitioner - når det passer dig

Det kan være svært at finde tid i en travl hverdag til at videreuddanne sig - især, hvis du ikke har mulighed for at uddanne dig i arbejdstiden. 

For at kunne imødekomme vores kursisters behov ift. tidspunkter for uddannelse, har vi hos NLP Aalborg oprettet NLP Master Practitioner hold både på hverdage og i weekender. Vi har normalt 1 Master Practitioner uddannelse på hverdage og 1 på weekender årligt.

Læs mere om vores NLP Master Practitioner uddannelser.

 

NLP Master Classes

Ønsker du at forsætte din udvikling, og styrke dine NLP færdigheder yderligere, tilbyder vi NLP Master Classes. Den eneste forudsætning for at deltage på vores NLP Master Classes er, at du skal være uddannet NLP Practitioner.

En Master Class er, som navnet antyder, et ekspert modul for dig, som vil udforske, træne og studere NLP på højere niveau i et kortere tidsrum.

Læs mere om vores NLP Master Classes.

 


 


Dato: 21. april 2018 - 18. november 2018
Tid: 9-16.00
Sted: NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 2. 9000 Aalborg
Pris: 22.995,- Inkl. frokost. - (evt betaling i rater) ex moms (Loyalitets rabat når du har taget Practitioner i NLP Aalborg - 3.000 kr)

16 dage/8 moduler/weekender. Overbygningen på din Practitioner uddannelse, for dig som vil tage din NLP og dit liv til næste niveau, men ikke har mulighed for at uddanne dig i hverdagene. Du trænes og evalueres primært som coach/guide. Du lærer at jonglere med NLP redskaber og coaching, - at gøre hvad der skal til. Undervisning og træning i formidling, forhandling, NLP’s store forvandlingsteknikker og Modelling – kunsten at lære hvad som helst – samt meget mere selvindsigt, selv udvikling og personligt lederskab. Moduler 2018: 21-22 april, 26-27 maj, 16-17 juni, 18-19 august, 8-9 september, 29-30 september, 27-28 oktober, 17-18 november


Dato: 1. oktober 2018 - 5. marts 2019
Tid: 9-16.00
Sted: NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 2. 9000 Aalborg
Pris: 24.995,- inkl. frokost, ex moms (evt. betaling i rater) - (Loyalitets rabat når du har taget din Practitioner i NLP Aalborg - 3.000 kr)

17 dage/6 moduler. Overbygningen på din Practitioner uddannelse, for dig som vil tage din NLP og dit liv til næste niveau. Du trænes og evalueres primært som coach/guide. Du lærer at jonglere med NLP redskaber og coaching, - at gøre hvad der skal til. Undervisning og træning i formidling, forhandling, NLP’s store forvandlingsteknikker og Modelling – kunsten at lære hvad som helst – samt meget mere selvindsigt, selv udvikling og personligt lederskab. Moduler 2018: 1-3 oktober, 5-7 november, 3-5 december. Moduler 2019: 7-9 januar, 18-20 februar, 4-5 marts (OBS modul 6 er et 2 dages evalueringsmodul)

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.