Søg

NLP Master Class

Disse Master Classes er for dig, som er uddannet NLP Practitioner. På vores forskellige NLP Master Classes relaterer vi den viden, du allerede har fra NLP til specifikke emner såsom stress eller ledelse, og hvordan du kan bruge dine NLP færdigheder ift. det specifikke emne.

NLP i ledelse

Dette er 2 intensive dage til dig som er leder - eller skal til at arbejde som leder - og gerne vil bruge din NLP viden til din egen udvikling som leder – til glæde for dig selv, dine medarbejdere og din arbejdsplads.

Denne Master Class består af et mix af en del øvelser og diskussioner, og du vil modtage personlig feedback som støtte til at øge din personlige gennemslagskraft.

Vi fokuserer på:

  • værdier
  • overbevisninger
  • sproglige formuleringer
  • personlig kongruens

Vi kommer bl.a. ind på følgende emner:

  • Lederskab – hvad er den ideelle leder for dig? Hvilke værdier lever du efter og hvad formidler du?
  • Hvem er du som leder? – på logiske niveauer
  • Hvilke overbevisninger og værdier har du omkring din egen rolle? Stiller du urealistiske krav til dig selv?
  • Hvilke situationer eller opgaver er de mest udfordrende for dig? Hvilke overbevisninger og tankemønstre gør dem udfordrende? Hvordan kan du arbejde videre med disse?
  • Din personlige gennemslagskraft. Hvordan du kan opnå større gennemslagskraft gennem større bevidsthed på måden du formidler et budskab. 

For endnu større udbytte anbefaler vi,  at du også deltager på Enneagram Master Class'en: ”Enneagrammet i ledelse”  

Du får....

Gennem arbejdet med ovenstående områder får du styrket din lederidentitet og din gennemslagskraft ved at bruge NLP værktøjerne til din egen personlige og faglige udvikling. 

 

NLP & Stress

Denne Master Class er for dig, der ønsker at udvide dine kompetencer yderligere i forhold til stressreduktion, - og som evt. skal håndtere og/eller forebygge andres - eller din egen - stress.
 

 

Vi tager udgangspunkt i NLP og arbejder med elementer fra Mindfulness MBSR (Mindfulness-baseret Stress Reduktion), som bygger på systematisk træning i Mindfulness. 

Kurset indeholder en række faktuelle indsigter omkring både årsager til og reaktioner på stress. 

Du får...

Viden om stress - hvad er stress? Og hvad sker der rent fysiologisk?

Nye stærke NLP- og Mindfulness redskaber og kompetencer til at forebygge og håndtere stress, både i forhold til dig selv og til andre som enten er stressramte - eller "godt" på vej i stress.


Dato: 21. marts 2018 - 23. marts 2018
Tid: 9-16.00
Sted: NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 2., Aalborg
Pris: 4.995,- Inkl. frokost, ekskl. moms

3 dages modul, hvor du (som er NLP Practitioner) kan specialisere dig i stress. Det virker som sædvanligt både til dig selv og som coach - forebyggelse, håndtering og coaching til mennesker i stress eller på vej i stress. DU FÅR OPGRADERET DIT PRACTITIONER/MASTER CERTIFIKAT SOM STRESSCOACH!

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.