Søg

Meeting Point

Sæt turbo på dit netværk med Meeting Point v. NLP Aalborg.

 

Meeting Point er vores netværk udelukkende forbeholdt NLP Aalborgs nuværende eller tidligere kursister. Det er et tiltag til dig der:

  • ønsker at holde kontakt til huset og dine medkursister
  • ønsker at udvikle det, du allerede har lært hos NLP Aalborg og lære nyt via oplæg, foredrag, procesøvelser, hyggeligt samvær mv.
  • ønsker sparring blandt både ligesindede og forskellige mennesker
  • ønsker at møde nye spændende mennesker og holde kontakten til dem, du har lært at kende via NLP Aalborg
  • ønsker inspiration til løsning af konkrete problemstillinger
  • ønsker inspiration til nye møde- og læringsformer

Selve netværket Meeting Point drives af NLP Aalborg, som planlægger 4 årlige "officielle" Meeting Point events. Har du som Meeting Point'er input og idéer til events, som du tænker LIGE kunne være sagen, så kontakt os på info@nlpaalborg.dk. Du har altså som Meeting Point'er mulighed for at få stor indflydelse på, hvilke emner der tages op.

NLP Aalborgs Kongstanke med Meeting Point er, at netværket med tiden bliver mere og mere organisk, - så I som Meeting Pointere kan lave små selvstyrede arrangementer, som ligger UDENFOR de 4 "officielle" Meeting Point events. 

Her er vores lukkede facebookgruppe et fremragende medie til at kommunikere ud, hvis I er en gruppe, som ønsker at mødes og arbejde med forskellige emner. Hvis du ønsker at blive medlem af facebookgruppen, så anmod om, at blive optaget i gruppen.

Hos NLP Aalborg hjælper vi naturligvis også, hvis I er en gruppe, som ønsker at sende en mail vedr. møder / arrangementer til hele gruppen af Meeting Pointere, som er tilmeldt mailinglisten i vores interne NLP Aalborg systemer.

Meld dig til gruppen eller kommende events her ved at benytte nedenstående tilmeldingsformularer.

Og skulle I have lyst til at benytte NLP Aalborgs lokaler til de selvstyrede arrangementer stiller vi dem naturligvis meget gerne til rådighed - såfremt de er ledige.


Dato: 8. september 2014 - 10. juni 2022
Tid: I udgangspunktet 1 gang i kvartalet
Sted: NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 2. sal, 9000 Aalborg
Pris: Variende

Tilmelding er KUN for modtagelse af nyhedsmail!

Meeting Point er et netværk kun for husets tidligere og igangværende kursister. Ved at tilmelde dig NLP Aalborg netværk Meeting Point binder du dig ikke til at deltage i workshops. Men du vil fremadrettet modtage nyhedsmails og invitationer som udelukkende henvender sig til denne gruppe.

Meeting Point drives af NLP Aalborg, og tanken er, at netværket med tiden også bliver selvstyrende, med små undergrupper og tiltag. Derfor vil du, der deltager, også have stor indflydelse på, hvilke emner der tages op og hvordan formen på møderne skal være.

Har du idéer og input så kontakt os endelig på info@nlpaalborg.dk

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.