Søg

Det får du ekstra

Hos NLP Aalborg får du certificerede uddannelser indenfor NLP og Enneagrammet i et professionelt og samtidigt uhøjtideligt miljø.

Vi har altid fokus på høj kvalitet! – og vi lægger stor vægt på, at vores kursister skal få den bedst mulige oplevelse før, under og efter et uddannelsesforløb.

Derfor har vi samlet en vifte af fordele, du får som kursist – fordele både af økonomisk og helt praktisk karakter.  

Meeting Point – Netværk v/ NLP Aalborg

Meeting Point er et netværk forbeholdt NLP Aalborgs tidligere og nuværende kursister og er for dig, der ønsker at holde kontakt til huset og dine medkursister, ønsker at udvikle det, du allerede har lært, ønsker at netværke med andre spændende mennesker m.v.


Netværksmøderne afholder vi i udgangspunktet 1 gang pr. kvartal.

Exclusive club NLP Aalborg

Når du er kursist over en længere periode hos os, tilbyder vi dig at være medlem af vores Exclusive Club i uddannelsesperioden. Medlemsskabet giver dig fordelagtige rabatter hos frisør, massør, personlig træner, coach osv.

 

Glem ALT om lunkne rugbrødsmadder og termokandekaffe!

Vi får leveret en super lækker frokost hver dag, hvor fokus er på det sunde, grønne og grove. Desuden har vi et særdeles stort udvalg af økologiske the'er, og har altid lækker økologisk nybrygget kaffe klar.

Gebyrfri ratebetaling

Som kursist hos os kan du altid dele din betaling for kurset / uddannelsen op i rater. Og det er naturligvis uden renter og gebyrer.

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.