Søg

Overgangsløsning

Igangværende Enneagram kursister

Overgangsløsning for kursister, som har taget et eller flere moduler i Enneagrammet (eller er certificeret Enneagram Practitioner/Master) og ønsker at fortsætte i vores nye og forbedrede Enneagram uddannelsesforløb.

Vi har længe ønsket at videreudvikle og forbedre vores Enneagram uddannelser. Det betyder, at fra og med 2018 udbyder vi en helt ny struktur for kurser og uddannelser i Enneagrammet samt medfølgende nye og forbedrede evalueringer/certificeringer.

Desuden har vi af forskellige årsager valgt at skille tingene ad, så vi nu har både NLP Aalborg OG Enneagraminstituttet til hhv. NLP og Enneagram uddannelser som to forskellige virksomheder.

Men bare rolig… det er stadig os – på alle måder.

 

Enneagraminstituttet vil således i løbet af foråret 2018 blive officielt ”åbnet” bla. i form af ny webside, hvor alle Enneagram aktiviteter kommer til at ligge fremover.

Indtil det er helt på plads vil alle aktiviteter, beskrivelser mm. ligge på NLP Aalborgs webside.

 

Her får du et overblik over, hvordan du kan komme videre med dine Enneagram uddannelser.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os pr mail eller telefon, så skal vi assistere efter bedste evne.

 

Vi bytter dage lige over – til din fordel!

Den korte version er, at du kan få kompensation for de moduler og dage, du har taget, i en direkte byttehandel. Det betyder, at hvis du fx har taget 6 dage (2 moduler) indtil nu, kan du få hele Enneagram Practitioner uddannelsen inkl. certificering på 10 dage mod at betale for 4 dage i alt.

Dette gælder selvom du eventuelt kommer til at deltage på flere end 4 dage eller ligefrem ønsker at deltage på hele forløbet, hvilket vi både tilbyder og anbefaler.

Du vælger i princippet selv, hvilke dage og moduler du ønsker at deltage på udover de dage/moduler, du endnu ikke har haft, for at opnå certificering som Enneagram Practitioner/Master Practitioner i det nye regi.

Da priserne i 2018 er steget lidt, bliver denne byttehandel til din fordel, idet du får kompensation i 2018 priser. I runde tal er prisen pr dag nu 2.000 kr, hvor den tidligere lå på mellem Kr. 1.500 og 1.666. Deri ligger din gevinst.

Du kan således, ved tilmelding til enten Enneagram Practitioner eller Master, kvit og frit deltage på samtlige moduler igen – uden merbetaling, så du får et helt og sammenhængende forløb.

 

Du kan se, hvordan det kan foregå i praksis ved at klikke her:

Vi har udarbejdet nogle helt konkrete (typiske) eksempler for dig, som har taget et eller flere Enneagrammoduler inden 2018, som du kan tilgå her: 

 

Gratis Enneagram test med 20 siders skriftlig profil

Ved tilmelding til uddannelse i NLP Aalborg og Enneagraminstituttet, får alle deltagere ligeledes denne test inklusiv i uddannelsen.

Læs mere om denne fantastiske test med profil her:

 

Indtil videre gælder dette tilbud i hele 2018, og så ser vi på, om vi forlænger det yderligere.

 

Det nye koncept i korte træk

Fra 2018 vil vores kursus- og uddannelsesforløb overordnet set være:

 

Uddannelser

Niveau 1      

  • Enneagram Practitioner
  • 5 moduler a 2 dage – i alt 10 dage

Niveau 2      

  • Enneagram Master Practitioner
  • 5 moduler a 2 dage – i alt 10 dage

Niveau 3      

a. Enneagram Coach (2 moduler a 3 dage)

b. Enneagram Leder (1 modul a 3 dage)

 

Kurser

  • Enneagrammet Grundkursus = modul 1 på Practitioner (2 dage)
  • Enneagram Foundation = modul 1+2 på Practitioner (2 x 2 dage)
  • Enneagram Master Classes

 

Enneagram Master Classes indgår ikke længere som en del af vores uddannelser. Vi vil dog ind imellem kunne tilbyde supplerende moduler, som kan tages af interesse for det givne emne.

Det kan være moduler, vi selv står for (med Morten Gelbek som underviser), eller det kan være, vi hyrer andre eksperter ind, som kan bidrage med specifikke emner og kompetencer indenfor deres ekspertiseområde.

Eksempelvis vil du kunne møde Gitte Hylby (som har trænet Morten Gelbek gennem årene) på en 3 dages Master Class: ”Spot Typen” den 8. – 10 juni 2018. Her vil du lære om, hvordan du ”spotter” typerne alene ved iagttagelse af fx kropssprog, mimik, statur, stemmeføring og andre synlige/hørbare ting.

 

ICTA certificeret Trainer og Master Coach

Alle moduler, Master Classes, kurser og uddannelser (således også eventuelle Master Classes/moduler, som ligger udenfor vores uddannelsesforløb i Enneagrammet), du tager i NLP Aalborg og Enneagraminstituttet er godkendt som Training – og tæller dermed lektioner - i forbindelse med certificering som ICTA certificeret NLP/Enneagram Trainer og ICTA certificeret Master coach. Dette er vores uddannelser på højeste niveau indenfor NLP og Enneagrammet.

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.