Søg

Certificeringer

Enneagram Practitioner

Er du uddannet NLP Practitioner (eller tilsvarende - se nedenfor) kan du kombinere din NLP uddannelse (eller tilsvarende) med din Enneagramuddannelse, og derved opnå titel som Enneagram Practitioner. 

Er du uddannet NLP Practitioner, bliver du certificeret Enneagram Practitioner, når du har gennemført Enneagrammet Grundkursus samt en Enneagram Master Class.

(Vi anbefaler, at du vælger enten 'Dit Sande Selv', 'Typernes udviklingsniveauer' eller 'Kan du genkende typen' som den første / de første Master Classes, da du hermed får en solid grundviden om Enneagrammet og dets mange facetter).

Læs mere om vores Enneagram Master Classes.

Enneagram Master Practitioner

Er du uddannet NLP Practitioner (eller tilsvarende, se nedenfor) har du mulighed for at certificere dig til Enneagram Master Practitioner.

Du skal gennemføre følgende uddannelser og kurser for at blive Enneagram Master Practitioner:

Vi anbefaler, at du tager nedenstående Master Classes som giver dig den bedste all-roundviden om Enneagrammet før du bygger yderligere på, men dette er ikke en forudsætning for at blive Enneagram Master Practitioner.

  • Enneagram Master Class - Dit sande Selv
  • Enneagram Master Class - Kan du genkende typen?
  • Enneagram Master Class - Typernes udviklingsniveauer

Udover gennemførelse af ovennævnte uddannelser / kurser skal du:

  • Være assistent på minimum Enneagram Grundkursus - og gerne Master Classes
  • Bestå en skriftlig test, som tager udgangspunkt i pensummet fra Grundkurset samt de 3 Master Classes, du har gennemført
  • På plenum fremlægge dit personlige projekt - en mundlig fremlæggelse på ca 10 minutter, som fortæller om din Enneagramrejse, og de indsigter, du har fået gennem forløbet, og hvad dine tanker er fremadrettet om din videre opmærksomhed på din type. 

Testen vil sammen med din fremlæggelse af personligt projekt være din evaluering til Enneagram Master Practitioner.  

Har du anden coaching, terapi, psykologi eller behandler baggrund, er du velkommen til at kontakte os for at finde en løsning, så du får merit for NLP uddannelsen.

Læs mere om vores Enneagram Master Classes.

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.