Søg

Meeting Point - Netværksgruppe

Tid og sted

Dato:  8. september 2014 - 10. juni 2022
Tid:  I udgangspunktet 1 gang i kvartalet
Sted:  NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 2. sal, 9000 Aalborg
Pris:  Variende
Kontakt navn:  Morten Gelbek Andreasen
Kontakt e-mail:  info@nlpaalborg.dk

 

 

Meeting Point - et netværk der giver værdi!

 

 

Et netværk der giver værdi!

 

Kender du det der med, at du godt kan li' god service, og at du liiiige får de dersens 10% ekstra?

 

Hos NLP Aalborg forsøger vi hele tiden at efterleve det koncept - og derfor har vi gennem længere tid arbejdet på en idé, som giver vores kursister ekstra værdi - og som nu er en realitet - nemlig NLP Aalborg Meeting Point!

 

Når du er i gang med - eller har taget en uddannelse - hos os, inviterer vi dig ind i vores eksklusive netværk: Meeting Point.

 

Meeting Point er et netværk kun for husets tidligere og igangværende kursister, og er et helt nyt tiltag, vi har udviklet til dig, der:

  • Ønsker at holde kontakt til huset og dine medkursister
  • Ønsker at udvikle det, du allerede har lært hos os og lære nyt via oplæg, foredrag, procesøvelser, hyggeligt samvær m.m.
  • Ønsker sparring blandt både ligesindede og forskellige mennesker
  • Ønsker at møde nye spændende mennesker og holde kontakten til dem, du kender
  • Ønsker inspiration til løsning af konkrete problemstillinger
  • Ønsker inspiration til nye møde- og læringsformer

 

 

 

 

Igen binding, men masser af indflydelse!

 

 


 

Ved at deltage i vores NLP Aalborg netværk Meeting Point binder du dig ikke. Udgangspunktet er, at vi én gang i kvartalet (som regel en tirsdag, men andre dage kan forekomme) holder Meeting Point. Indholdet kan være foredrag, workshops, træning, eller andet godt. Nogle gange er det med lidt spisning - nogle gange uden. Og prisen for møderne kan variere fra 0 kr. og opad.

 

Det eneste du skal gøre, at er tilmelde dig vores Meeting Point gruppe, og du vil fremadrettet modtage nyheder som er relevant for denne gruppe. Det eneste du efterfølgende skal gøre, er at tilmelde dig de Meeting Point aktiviteter, din kalender og interesse byder dig.

 

Meeting Point drives af NLP Aalborg som planlægger 4 årlige "officielle" Meeting Point events. Har du som Meeting Point'er input og idéer til events, som du tænker LIGE kunne være sagen, så kontakt os på info@nlpaalborg.dk. Så vi giver dig som Meeting Point'er mulighed for at få stor indflydelse på, hvilke emner der tages op.

Tanken er, at netværket med tiden bliver mere og mere organisk - så I som Meeting Pointere kan lave små selvstyrede arrangementer, som ligger UDENFOR de 4 "officielle" Meeting Point events. Her er vores facebookgruppe: Meeting Point v/NLP Aalborg et fremragende medie til at kommunikere ud, hvis I er en gruppe som ønsker at mødes og arbejde med forskellige emner. Og vi hjælper naturligvis også, hvis I ønsker at sende en mail vedr. møder / arrangementer til hele gruppen af Meeting Pointere, som er tilmeldt mailinglisten i vores interne NLP Aalborg systemer.

 

Og skulle I have lyst til at benytte NLP Aalborgs lokaler til de selvstyrede arrangementer stiller vi dem naturligvis meget gerne til rådighed - såfremt de er ledige.

 

 

Velkommen i NLP Aalborgs Meeting Point!

 

Tilmelding

Tilmeldingsfrist:8. juni 2024
Pris:Variende DKK
Fornavn 
Mellemnavn(e)
Efternavn 
Adresse 
Post nr. 
By 
Telefon
Mobiltelefon 
E-mail 
Henvist af
Kommentarer
Firmanavn
SE/CVR Nr
evt. EAN NR
Kontakt person
Adresse
Post nr.
By
Telefon
Mobiltelefon
Tilmeld Nyhedsbrev
Ja
Nej

Indtast bogstaverne vist ovenfor

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.