Søg

Perspektiver på tilværelsen - Gratis foredrag

Tid og sted

Dato:  16. maj 2018
Tid:  19-21.30
Sted:  NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 2. sal, 9000 Aalborg
Pris:  GRATIS og KUN for medlemmer af Meeting Point (Netværk for tidligere og nuværende kursister)
Kontakt navn:  Morten Gelbek
Kontakt e-mail:  info@nlpaalborg.dk

Perspektiver på tilværelsen - gratis foredrag for Meeting Point medlemmer

Perspektiver på tilværelsen – foredrag.

Dette spirituelle foredrag sætter fokus på hvilket livssyn vi har og hvordan dette støtter os eller begrænser os i det liv vi lever.

Mange ønsker inspiration til sin udvikling og vækst. Det drejer sig ikke så meget om at blive mere succesfuld eller om at udvikle sine potentialer erhvervsmæssigt; men snarere om at finde mere fylde, mening og fred i det almindeligt tumultagtige hverdagsliv.

Så …

  • Hvad kan jeg støtte mig til, når livet byder på kriser?
  • Hvordan kommer jeg over denne smerte?
  • Hvorfor sker dette for mig?
  • Hvordan håndterer jeg vanskelige situationer`?
  • Hvad skal jeg bruge mit liv til?
  • Hvad er meningen med livet?

Emnerne:

Lidelse – skyld – straf – fri vilje – frygt – kærlighed – tilgivelse ...

Med udgangspunkt i åndelige spørgsmål, vil vi i kigge på vores forhold til det liv, vi lever. Ved at sætte fokus på vores grundforudsætninger i tilværelsen – vores paradigme, vil vi undersøge vores tro og de overbevisninger, som vi bygger vores tilværelse på.

 

Enneagram Master Class med Gitte Hylby

Du har - som Meeting Point medlem -  også mulighed for at deltage i Enneagram Master Class med Gitte Hylby - "Spot typen" i juni 2018, hvor du får særpris med Kr. 1000,- i rabat. Læs mere her:

Hvem er Gitte Hylby? 

Helt fra min tidlige ungdom har jeg haft en udtalt interesse for at finde svar på livets store spørgsmål: Hvad drejer livet sig om. Hvorfor er vi her? Hvad skal der, til for at blive lykkelig?

Fra jeg var 19 begyndte svarene at komme. Først i form af en 'ældre' mand på 42 med fuldskæg og slængkappe, som fortalte mig om østens tanker med reinkarnation og karma. Siden studerede jeg alverdens livsfilosofier og fik mange forskellige svar på mit oprindelige spørgsmål.

Fælles for alle de svar jeg fik var, at der findes en tilstand, som er anderledes end den, de fleste mennesker tumler rundt i til hverdag. En tilstand, hvor sindet er roligt, tilfreds og samtidig entusiastisk engageret i livet med glæde og kærlighed.

Vejen til denne tilstand er banet af talrige mennesker før mig. Enkelte af dem er blevet verdensberømte og har fået religioner og trossamfund opkaldt efter sig. Ved at følge nogle af de lærere, som kendte vejen, har jeg mere eller mindre aktivt stræbt efter et etablere denne tilstand i mig selv. Denne rejse har været den største forudsætning for mit ønske om at hjælpe andre, samt til at inspirere andre på deres vej.

Mine inspiratorer:

Kalu Rinpoche 1. & HH. Karmapa 16., Carlos Castaneda, J. Krishnamurti, Baryn Katie, Dannah Zohar, Eckhart Tolle, Et Kursus i Mirakler, Oneness University blandt mange andre.

Uddannelser og interessebeskæftigelser gennem livet bl.a.:

Sygeplejerske, NLP Master Træner, Tai Chi, Enneagram Master Træner, Rebirthing, Psykoterapi, Intuitiv maling, Coaching, Undervisning, Personaleudvikling, Spirituel vejleder, Oneness Blessing Giver, Udviklingskonsulent, mm.

Tilmelding

Tilmeldingsfrist:16. maj 2018
Pris:GRATIS og KUN for medlemmer af Meeting Point (Netværk for tidligere og nuværende kursister) DKK
Fornavn 
Mellemnavn(e)
Efternavn 
Mobiltelefon 
E-mail 
Kommentarer
Tilmeld Nyhedsbrev
Ja
Nej

Indtast bogstaverne vist ovenfor

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.