Søg

De 3 Principper - GRATIS foredrag

Tid og sted

Dato:  17. april 2018
Tid:  19-21
Sted:  NLP Aalborg, Maren Turis Gade 2, 2. sal, 9000 Aalborg
Pris:  GRATIS og KUN for medlemmer af Meeting Point (Netværk for tidligere og nuværende kursister)
Kontakt navn:  Morten Gelbek
Kontakt e-mail:  info@nlpaalborg.dk

De 3 Principper - gratis foredrag for Meeting Point medlemmer

Øget velvære, større glæde og mere ro

Lyder det lidt for urealistisk - som en uopnåelig drøm? Det er det ikke! Dette er faktisk vores naturlige medfødte tilstand.

Denne aften vil vi gå på opdagelse i de tre principper, som er en forståelse af vores sind som peger i retning af et helt anderledes paradigme for den menneskelige oplevelse af virkeligheden.

Denne forståelse baserer sig ikke på teknikker, filosofi, psykologi eller religion. Heller ikke på teorier og koncepter, som ellers er så meget oppe i tiden. Den tilbyder os simpelthen de grundlæggende principper bag hvert eneste menneskes unikke psykologiske oplevelse af livet.

En ”sidegevinst” ved at forstå og integrere disse simple principper er, at vi helt enkelt får mindre at bekymre os om. Vi får mere sindsro og øget adgang til vores medfødte velvære.

Foredraget er introduktion til 2 dages kursus i juni - De 3 Principper

SPAR 800 Kr!  - særpris på dette Spot Kursus for Meeting Point medlemmer (tidligere og nuværende kursister i NLP Aalborg/Enneagraminstituttet) - Er du ikke medlem endnu, kan du:

Steen Beck-Hansen & Lars Fogtmann

 

Steen Beck-Hansen

Steen er IAF Certified Facilitator (CPF), International Certified Coach (ICC), NLP Trainer (Makani/NLP Huset) samt Integrative Coach Professional (The Ford Institute, San Diego).

Certified Principle Based Facilitator (Innate Wellbeing, UK), Systemisk trænet hos bl.a. Attractor, Århus.

Steen har mere end 15 års erfaring som facilitator, coach og underviser. Han formår med sin personlige stil og sit nærvær at skabe engagement og energi i sin undervisning. Med både hjerte og humor omsætter han komplicerede, teoretiske ideer til dagligdags ”nede-på-jorden” eksempler, som umiddelbart kan anvendes i hverdagen.

Lars Fogtmann

Lars er bl.a. Certified Principle Based Facilitator (Innate Wellbeing, UK) Transformativ 3P Coach, US. Certificeret I Styrkebaseret coaching. Enneagram Master Coach (Think about it). Enneagram Master Leadership (Think about it).

Lars hjælper private og offentlige virksomheder med at finde løsninger til deres udfordringer. Han hjælper dem med at skabe ro mentalt, så de får klarhed til at se den rette vej for dem. Lars møder alle mennesker med et åbent sind og skaber hurtigt en værdifuld relation, der gør ham i stand til at arbejde med ledere og medarbejdere på alle niveauer og i alle brancher.

Lars bruger sine mere end 15 års erfaringer som facilitator, coach og underviser til at finde den tilgang, der åbner deltagerne til at høre og forstå det, der får dem videre mod de ønskede mål. Lars er en af Danmarks mest erfarne formidlere af de tre principper.

 

Tilmelding

Tilmeldingsfrist:17. april 2018
Pris:GRATIS og KUN for medlemmer af Meeting Point (Netværk for tidligere og nuværende kursister) DKK
Fornavn 
Mellemnavn(e)
Efternavn 
Mobiltelefon 
E-mail 
Kommentarer
Tilmeld Nyhedsbrev
Ja
Nej

Indtast bogstaverne vist ovenfor

Godt nyt

Få nyheder om gratis foredrag, gode bøger, spændende events og meget mere i din mailboks. Tilmeld dig her:

Følg os

        

Maren Turis Gade 2, 2. sal

DK-9000 Aalborg

telefon 98 10 16 77

NLP Aalborg bruger cookies. Læs mere her.